'İşyeri Egzersizleri' Projesi Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından tüm illerde gerçekleştirilen ‘İşyeri Egzersizleri' projesi Malatya'da da başladı. İşyeri Egzersizleri projesine ilk olarak İl Sağlık Müdürlüğü'nde geçildi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, özellikle kamu kurum ve kuruluşlarında aktif olmayan çalışma şekillerinden doğan sağlık problemlerini önlemek amacıyla başlattığı İşyeri Egzersizleri projesi Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hayata geçirildi.
İl Sağlık Müdürlüğü'nde başlayan proje kurum çalışanlarının yoğun katılımıyla gerçekleşti.
Bu kapsamda çalışanların verimliliklerinin arttırılması amacıyla başlatılan proje kapsamında, il müdürlüğünde görev yapan spor uzmanlarının koordinatörlüğünde, antrenörler çeşitli kamu kurum ve kuruluşlardaki personelle işyeri egzersizleri yaptırıyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Sıcak Başladı, Serin Bitecek: Malatya’da Cumartesi Gününe Saat Saat Hava Durumu
- Karanlığın Rotası Çizildi: Malatya’da İlçe İlçe Kesinti Haritası
- Malatya’da 13 Eylül Namaz Vakitleri: İmsaktan Yatsıya Günün Tüm Durakları
- Malatya’da 12 Eylül 2025 Vefat Listesi 8 Kişi Hayatını Kaybetti
- Sorunlar Konuşuldu, Çözümler Masaya Yatırıldı: Zorluklara Rağmen Mücadeleden Vazgeçilmeyecek!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.