Malatya
16 Ağustos, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    40.89
  • EURO
    47.84
  • ALTIN
    4392.1
  • BIST
    10.845
  • BTC
    122254.71$

"İzinsiz meyve kopardın" kavgası kanlı bitti!..


"İzinsiz meyve kopardın" kavgası kanlı bitti!..
Yeşilyurt ilçesine bağlı Dilek Mahallesi'nde, iki grup arasında çıkan kayısı koparma kavgasında, 2'si polis 6 kişi yaralandı, 13 kişi de gözaltına alındı.
HABER MERKEZİ-MALATYA 

Malatya'da iki grup arasında 'kayısı koparma' meselesi yüzünden çıkan kavgada 2'si polis 6 kişi yaralandı. Olayla ilgili 13 kişi gözaltına alındı.

KAYISI KAVGASINDA KAN AKTI 

Olay, akşama doğru Yeşilyurt ilçesine bağlı Dilek Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Aydoğan mezrası mevkiinde bulunan bir kayısı bahçesinde izinsiz meyve kopardın meselesi yüzünden D.K., E.K. ile H.M.,Y.M., E.M.,M.K. arasında tartışma çıktı.

2'Sİ POLİS 6 KİŞİ YARALANDI 

Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda taraflar hafif şekilde yaralanırken, rapor almak için Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvuran taraflar burada tekrar tartışmaya başladı. Tarafların yakınlarının da katıldığı tartışma büyüyerek kavgaya dönüşürken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekiplerin güçlükle ayırdığı kavgada 2'si polis 6 kişi yaralanırken, 13 kişi ise gözaltına aldı.
Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ve jandarma ekipleri hastane çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.
Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!