Kablo hırsızlar yakayı ele verdi

Malatya’da Telekom’a ait kabloları keserek çalmaya çalışan 3 şüpheli jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Malatya'da Telekom'a ait kabloları keserek çalmaya çalışan 3 şüpheli jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı.
KABLO HIRSIZLARINA SUÇÜSTÜ
Edinilen bilgiye göre Yeşilyurt ilçesine bağlı Topraktepe Mahallesi yakınlarında gece saatlerinde devriye gezen jandarma ekipleri, yol kenarında bulunan Türk Telekom Müdürlüğüne ait direk üzerinde 2 şüpheli şahsı gördü. ‘Haberleşme ve Enerji Nakil Kablo Hırsızlığı' yaptığı değerlendirilen 2 şüpheli, ekipleri görünce kaçmaya başladı, ancak bir süre sonra şüpheliler bir araçta yakalandı.

ŞÜPHELİLERİN İŞLEMLERİ SÜRÜYOR
Bölgede araştırmalarını sürdüren jandarma ekipleri, Malatya-Sivas karayolu bir şüpheli şahsı daha yakalayarak gözaltına aldı.
Şüpheliler Y.Y, M.K ve N.Ç. sorgularında beraber kablo hırsızlığı yaptıklarını itiraf ederken, olay yerinde 1 adet demir ve tel kesmeye yarayan makas, 1 adet yaklaşık 10 metre uzunluğunda dağcılık ipi ele geçirildi. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda gözaltına alınan 3 şüphelinin de işlemlerinin sürdüğü belirtildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Narkotik Polisi Malatya'da Uyuşturucu İmalathanesine Dönüştürülen Adreslere Baskın Yaptı
- Cumhurbaşkanlığı Kararıyla Atanan Eşref Doğan Dede Ziyaretçilerini Ağırladı
- Şahnahan’da Doğalgaz İçin Düğmeye Basıldı! İhtiyaçlar Yerinde İncelendi
- Darende’de Festival İçin Tek Yürek Olundu: Yaklaşık 4,5 Milyon Lira Toplandı
- İşçilerin Kaldığı Konteynerlerde Yangın Çıktı: 180 Konteyner Kullanılamaz Hale Geldi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.