Kaçmaya çalışan mahkum böyle yakalandı!
Malatya'da kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, getirildiği hastaneden kaçmaya çalışırken, silahla vurularak yakalandı.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Malatya'da gasp ve yağma suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, polis ekiplerince sağlık kontrolünden geçirilmek üzere getirildiği hastaneden kaçmaya çalışırken, silahla vurularak yakalandı.

POLİS, KAÇMAYA ÇALIŞAN MAHKUMU BÖYLE YAKALADI
Olay, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gasp ve yağma suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.A. cezaevine teslimi öncesi hastanede gerekli doktor raporunu aldıktan sonra yanında bulunan polis memurunu iterek, hastane otoparkına kaçtı. İ.A.'nın peşinden koşan polis memuru havaya uyarı atışı yaparken kaçmaya devam eden İ.A. koluna aldığı isabet sonucu yaralandı. Yakalanan İ.A. hastanede tedavi altına alınırken, bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. İ.A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen olayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.


Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Bostanbaşı Mahallesi'nde Görüntülü Aramayla İntihar Edeceğini Söyleyen Şahıs Ölü Bulundu
- Milyonluk Tesis Var Ama Yol Yok! Hekimhan'da Tepkiler Büyüyor
- Deprem Nedeniyle Ara Verilmişti: Yeşilyurt Festivali Yeniden Kapılarını Açtı
- Hayvan Küpeleme Sisteminde Yeni Dönem Başladı! Karekod Uygulaması Devreye Girdi
- Malatya'da Genç Mucitler Projelerini Sergiledi! Başkan Er'den Bilim Merkezi Müjdesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.