Kahtalı: Bu savaşın tarafları da bellidir

Ak Parti Aşkale İlçe Başkanlığı tarafından geniş katılımlı İstişare toplantısı yapıldı. Toplantıya ilimizden Ak Parti Malatya Milletvekili ve Erzurum il Koordinatörü Hakan Kahtalı katıldı.

HABER MERKEZİ-ERZURUM
Ak Parti Aşkale İlçe Başkanlığı tarafından geniş katılımlı İstişare toplantısı yapıldı.
TOPLANTIYA KATILANLAR
Aşkale Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleşen toplantıya, Ak Parti Malatya Milletvekili ve Erzurum il Koordinatörü Hakan Kahtalı, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Aşkale Belediye Başkanı, Dr. Ahmet Yaptırmış, Ak Parti Aşkale ilçe Koordinatörü Turgut Mollaoğlu, Ak Parti Aşkale ilçe Başkanı A.Kerim Polat, Kadın Kolları Başkanı Emine Aras, Gençlik Kolları Başkanı Nabi Varınca, İlçe teşkilat yöneticileri ve partililer katılım sağladı.
"ÜLKEMİZ BİRÇOK BADİRELERİ ATLATTI"
Malatya Milletvekili ve Erzurum Koordinatörü Hakan Kahtalı ise yaptığı konuşmasında "Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Bu süreç elbette ki aşılamayacak bir süreç değil. Ülkemiz birçok badireleri atlattı. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde bununda üstesinden geleceğiz" ifadelerini kullandı.
TARAF OLACAKSAK BAYRAĞIMIZDAN, EZANIMIZDAN TARAF OLACAĞIZ
Milletvekili Kahtalı, birlik ve beraberlikle her zorlu sürecin üstesinden gelmesini bildiklerini ifade ederek, "Ülkemize ekonomik bir savaş açılmış durumda. Bu savaşın tarafları da bellidir. Biz, bir taraf olacaksak nitekim vatanımızda, bayrağımızdan, ezanımızdan taraf olacağız. Elimizden gelen ne varsa ortaya koyduk ve başardık. Halkımızın sağ duyusu ise bütün oyunlarını bozdu, bundan sonrada bozacaktır.
Ülkemizin başında Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde tüm dünya mazlumlarının umudu haline geldik" diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Bakan Kurum Malatya’da Verdiği Sözleri Bir Kez Daha Hatırlattı
- TOKİ, Malatya’daki 2.5 Milyonluk İşyeri Satışlarıyla Yatırımcıyı Bekliyor!
- Sağlık Bakanlığı 37 Bin Personel Alımı Yapacak: Başvuru Süreci Başlıyor!
- Sami Er: "Malatya’yı Yeni Sanayi Vizyonuyla Büyüteceğiz"
- Malatya’da 2 Mayıs’ta Elektrik Kesintisi: Onlarca Mahalle Etkilenecek
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.