dore okulları
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63660.306$

Kahtalı İstanbul’dan gelen Kalelilerle buluştu


Kahtalı İstanbul’dan gelen Kalelilerle buluştu
AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Gökdere Derneği'nin düzenlediği 3.Söğüt Yürüyüşü için İstanbul’dan gelen Kalelilerle Yenidamlar Mahallesinde bir araya geldi.
Narin

HABER MERKEZİ-KALE

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Gökdere Derneği'nin düzenlediği 3.Söğüt Yürüyüşü için İstanbul'dan gelen Kalelilerle Yenidamlar Mahallesinde bir araya geldi. 

KAHTALI AK PARTİNİN HİZMETLERİNİ ANLATTI

Burada konuşan Kahtalı, Kale'nin Cumhurbaşkanlığı seçiminde Türkiye'de 2. Olduğunu hatırlatarak, AK Partinin hizmetlerinden bahsetti. 
Kahtalı, “AK parti hareketi 17 yıllık bir hareket. 2002'de çıkmış olduğumuz bu yolda sizlere hizmet etmek için elimizden gelen tüm gayreti ortaya koyduk. Bu ülkede 2002'den önce baş örtü yasağı vardı, diplomatik yasaklar vardı ve birçok özgürlük alanında yasaklar vardı. Kürtçe konuşma meselesi vardı. Ama rahmetli Turgut Özal'dan sonra bu mesele ortadan kalktı, ama şimdiki Cumhurbaşkanımız sayesinde televizyonlarda ve haber sitelerinde her türlü iletişim serbest oldu” dedi. 

4000_57

"GÜVENLİK GÜÇLERİMİZ CANINI SİPER EDİYOR"
Kahtalı terörle mücadeleye değinerek, “Terörle mücadelede güvenlik güçlerimiz hem içerdeki hem dışardaki hainleri etkisiz hale getirmek için gece gündüz demeden canını siper ederek gayret ediyorlar. Şehitler veriyoruz, gazilerimiz var her bireyin bu vatan için ne vermesi gerekiyorsa vereceğini de biliyoruz” ifadelerini kullandı. 

4001_45

"BİNALİ YILDIRIM'A DESTEK OLUN"
İstanbul seçimlerine de değinen Kahtalı, “Şuanda İstanbul'da bir proje var çıkardıkları aday da bu projenin mimarı ve bu kampanyanın tamamını dışardan destekliyorlar. İstanbul'da yaşayan 410 bin tane Malatyalı hemşehrimiz var. Bu önemli bir rakam Malatyalı hemşehrilerim her zaman sağduyusunu ortaya koymuştur. Allah nasip ederse 23 Haziran'da da bu ülkenin geleceği için birlik ve beraberlik günü olduğunu düşünüyorum. Bugüne kadar Cumhurbaşkanımızın arkasında durdunuz. Bundan sonra da duracağınıza eminim. Bu derneğimizin sadece bin tane üyesi var herkes İstanbul'da yaşayan arkadaşlarına eşine, dostuna meseleyi anlatsın. Karşısında bir proje olduğunu anlatsın ve Cumhur İttifakı adayımız Binali Yıldırım'a destek olsun” diye konuştu. 

KALE'DE KÜLTÜREL FAALİYETLER

Kale Belediyesi, İzollu Vakfı ve Kale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışması görkemli bir ödül töreniyle sona erdi. “Tarihiyle, kültürüyle, doğasıyla yaşayan ilçe Kale" konusuyla bu yıl 3.'sü düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllerini Kale Göl Otelde gerçekleştirilen ödül töreniyle aldı. 

YARIŞMANIN BİRİNCİLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ
Yarışmanın birincileri tam altınla ödüllendirilirken, törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Akkaya, “Bu tür yarışmalar, öğrencilerimizi gelecek adına motive etmekte. Bu anlamda ödüllerin dağıtımında desteklerini esirgemeyen İzollu Vakfımıza, İlçe Kaymakamımıza ve Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimiz, yaşadıkları ilçeyi kendi üslupları ve kalemleriyle anlattı. İlçemizin ileri gelenlerin ellerinden ödüllerini aldılar. Önlerinde rol model olacak örnek insanları karşılarında gördüler. Bu anlamda geleceğe daha emin daha ayakları sağlam bakan bir duruş sergileme fırsatı elde ettiler” şeklinde konuştu. 
İzollu Vakfı Başkanı Adnan Başdemir, Kale'yi kendi kalemleriyle, duygu ve düşüncelerini de katarak en güzel şekilde anlatan öğrencileri kutlayarak teşekkür etti. 

4002_26

"500'E YAKIN ÖĞRENCİYE BURS SAĞLANIYOR"
İzollu Vakfı Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Adnan Başdemir törende gençlerin eğitimine destek verdiklerini bu anlamda İzollu Vakfı'nın her yıl ülke çapında 500'e yakın öğrenciye burs sağladığını, bugüne kadar da 2 binin üzerinde öğrencinin bu burslardan istifade ederek üniversiteyi bitirip ülkenin çeşitli kademelerinde görev yaptığını belirtti. 

TÖRENE KATILANLAR
Törene Belediye Başkanı Murat Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Akkaya, İzollu Vakfı Başkanı Adnan Başdemir, Vakıf Yöneticileri, İşadamları, Üniversite öğretim üyeleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!