Kahtalı: Vatandaşlarımızın bir serzenişleri var!

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Halk Günü’nde vatandaşları dinledi. Kahtalı, “Elektrikte ve doğalgazda vatandaşlarımızın bir serzenişleri var. Haklılar bunun için de hükümet olarak elimizden geleni yapacağız” dedi.
HABER MERKEZİ-MALATYA
AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, dünyada enerji sektöründe büyük sıkıntılar yaşandığına değinerek, ''Dünyada, özellikle enerji sektörüne büyük sıkıntılar var'' dedi.
KAHTALI İSTEK ve TALEPLERİ DİNLEDİ
AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, teşkilat üyeleri ile birlikte parti il binasında düzenlenen halk günü programında vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve isteklerini dinledi. AK Parti’nin düzenlemiş olduğu halk gününde konuşan Milletvekili Kahtalı, “ Partimizin her hafta Cuma günü yaptığı Halk Günü vesilesiyle bugün bizler görevliyiz. Her hafta bir arkadaşımız burada sizlerle beraber oluyor. Malatyalı hemşerilerimizin sıkıntılarını dinliyor, çözüm olabilecek bir şey varsa gücümüzün yettiğinde ne varsa bunu yapmak için gayret edeceğiz” ifadelerini kullandı.
"PAHALILIKTAN DOLAYI VATANDAŞLARIMIZIN SERZENİŞLERİ VAR"
Son dönemlerde pandemi kaynaklı yaşanan sıkıntılar için hükumet olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirten Kahtalı, ''Şuanda biraz pahalılık var. Elektrikte ve doğalgazda vatandaşlarımızın bir serzenişleri var. Haklılar bunun için de hükümet olarak elimizden geleni yapacağız. Son dönemlerde özellikle pandemiden kaynaklı yaşamış olduğumuz ekonomide durağanlığa, sıkıntıya girdik. Bu süreci de atlatacağız. Dolar 18 liraya kadar çıktı. Ama Cumhurbaşkanımızın öngörüsü ve sağlam altyapımız sayesinde doları belli bir seviyeye getirdik. Cumhurbaşkanımız geçen gün açıkladı. 2 Milyon haneye yapmış olduğumuz yardımı 4 milyon haneye çıkartacağız. İnşallah bu sıkıntılı süreci hep birlikte atlatmış olacağız” diye konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Vatandaşların Uyarısı Dikkate Alınmadı: Elektrik Hattı Alev Aldı, Mahalle Ayakta!
- Facianın Eşiğinden Dönüldü: Çamaşır Makinesi Yangını Korkuttu
- Ali Bakan’dan 24 Yılın Ardından: "AK Parti’nin Başarı Destanı, Milletimizin Eseridir"
- Malatya Battalgazi’de Ev ve Traktör Alevler İçinde Kaldı
- Kadınların El Emeği ve Yaratıcılığı Yeşilyurt’ta Sergilendi: "Bir Eser, Kültürümüzün Yansımasıdır"
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.