Kale Su Sporları Merkezi projesi onaylandı

İnönü Üniversitesi'nin Kale ilçesinde kuracağı su sporları merkezinin projesi onaylandı.
İnönü Üniversitesinin Kale ilçesinde kuracağı tesis ile bu bölge su sporları merkezine dönüşecek.
İnönü Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre, üniversite yönetiminin ilçeye yapacağı su sporları merkezinin projesi onaylandı. Kale ilçesine farklı bir renk katacağı belirtilen su sporları merkezinin yapımına önümüzdeki günlerde başlanacak.
Kayıkhane yapımıyla başlayacağı açıklanan su sporları merkezinin bu yaza hazır hale getirilmesinin planlandığı ifade edildi.
Karakaya Baraj Gölü kıyısında hayata geçirilecek olan proje içerisinde 4 yıldızlı otel, 3 bloktan oluşan teras evler, kafeterya, özel plaj, marina ve spor alanları yer alıyor.
Projeden, ilçeye açılan Spor Yüksekokulu öğrencilerinin yararlanacağı ve su sporları gibi birçok aktivitenin yapılabileceği öğrenildi.
Kale Meslek Yüksekokulunun Turizm ve Otelcilik İşletmeciliği Bölümü'nde okuyan öğrencileri, bir taraftan inşa edilen 4 yıldızlı otelde stajlarını yaparken diğer taraftan işletme noktasında alacakları eğitim ile mesleki deneyimlerini de geliştirmiş olacaklar.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'da Mahrukatçılar Sitesi Gece Yarısı Alevlere Teslim Oldu
- Veli Ağbaba: Bugün Sadece Yeni Bir Sayfa Değil Yeni Bir Umut Açılıyor
- Battalgazi’de 16 Camiden Öğrencilerin Katıldığı Futbol Turnuvası Renkli Anlara Sahne Oldu
- Murat Kurum'dan, Şehir Kütüphanesinde, Yeni Kütüphane Sinyali Geldi
- Özel Okul Öğretmenlerinin Ortalama Maaşını Açıklayan Bakan Tekin Çağrı Yaptı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.