Kalecinin duası kabul oldu!..

Spor Toto 2. Lig Beyaz GrupÂ'ta Yeni Malatyaspor ile Tarsus İdman Yurdu arasında oynanan karşılaşma öncesinde ilginç bir olay yaşandı.
Bir dönem Yeni Malatyaspor'da da forma giyen Tarsus İdman Yurdu'nun kalecisi Erşen Çilingir, Malatya İnönü Stadı'nda çevre yoluna bakan kaleye giderek dua etti. Dua ettikten sonra arkasına dönen tecrübeli kaleci, takım kaptanı Turan Kuş'un Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bakan kaleyi seçtiğini gördü.
Bir anlık şaşkınlık yaşayan Erşen, koşarak diğer kaleye geçti. Taraftarların gülüşmeleri arasında takım kaptanı Turan Kuş'un seçtiği alana geçen tecrübeli kaleci, bu kez de maçın ilk yarısında koruyacağı kaleye dua etti. Maçın ilk yarısında, Erşen Çilingir'in dua ettiği her iki kaleye de gol olmadı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Sendika Başkanı Mehmet Kahraman Kamu Çalışanlarının Maaşlarına Seyyanen Zam ve Refah Payı İstedi
- Aşağı Girmana Mahallesi'ndeki Kanlı Kavganın Şüphelileri Tutuklandı
- Elektrikli Bisikletle Refüje Çarpan Çocuk Yaralandı
- Malatya'da 49 Yaşındaki Güler Yavuz Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
- TOKİ Tarafından Önerilen Yol Kotu Projesi Malatya’da Tartışmalara Yol Açtı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.