Kamptaki ikinci hazırlık maçını oynayacaklar

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekibi Malatya Yeşilyurt Belediyespor, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde Erzurum Palandöken'deki kampını sürdürüyor.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekibi Malatya Yeşilyurt Belediyespor, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde Erzurum Palandöken'deki kampını sürdürüyor.
KAMP ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Mavi-beyazlılar kamptaki ikinci hazırlık maçını yarın saat: 17.00'de BAL ekibi Siirtspor ile oynayacak. BAL'da 2018-2019 futbol sezonu öncesi kadrosuna önemli isimler katan Malatya ekibi, kamp çalışmalarını sürdürdüğü Palandöken'de günde çift antrenman yapıyor.
ERHAN GÖZETLİK DAHİL EDİLDİ
Kamp çalışmalarını 20 Ağustos'ta noktalayacak olan mavi-beyazlılar, bu süre zarfında bir hazırlık maçı daha oynamayı planlıyor. 27 kişilik kamp kadrosuyla yeni sezona hazırlanan Yeşilyurt son olarak kadrosuna defans oyuncusu Erhan Gözetlik'i dahil etmişti.
Mavi-beyazlılar kamptaki ikinci hazırlık maçını yarın saat: 17.00'de BAL ekibi Siirtspor ile oynayacak.
"ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREKTİĞİNİN BİLİNCİNDEYİZ"
Takımın teknik sorumlusu Hayati Palancı kamp çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, verimli bir kamp süreci geçirdiklerini söyledi.
Sezona en iyi şekilde hazırlanacaklarını kaydeden Palancı, "Tek hedefimiz verimli bir kamp süreci geçirmek. 27 kişilik kadromuzla Erzurum kampımızı sürdürüyoruz. Malatya'daki çalışmalarda yer almayan yeni transferimiz 3 yeni transferimiz de bizimle birlikte. Son olarak kadromuza defans oyuncusu Erhan Gözetlik'i dahil ettik. Yeni sezona en iyi şekilde başlamak için çok çalışmamız gerektiğinin bilincindeyiz" diye konuştu. Bu arada mavi beyazlı takımda yeni yaşlarına basan kaleci antrenörü Hüseyin Ökke ve Deniz Işık'a doğum günü kutlaması yapıldı. Pasta kesilen doğum günü kutlamasına bütün takım katılırken, kaleci antrenörü Hüseyin Ökke ve futbolcu Deniz Işık tebrikleri kabul ettiler.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İtfaiye Ekipleri Zamanla Yarıştı: Kentin Dört Bir Yanından Alevler Yükseldi
- Malatyalı Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner’in Özel Kalem Müdürü Sadık Can Köksal Gözaltına Alındı
- Malatya'da Yılan Savar Muhtar Olarak Tanınan Ali Berktaş Metrelik İki Kara Yılanını Elleriyle Yakaladı
- Yeşilyurt'ta Yapımı Tamamlanan Hacı İbrahim Güngör Taziye Evi Hizmete Açıldı
- Öztürk: Malatya'daki Muhalefet Boşluğunu Bundan Sonra İYİ Parti Fazlasıyla Dolduracak
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.