04 Temmuz, 2026, Cumartesi
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

KAN KAMPANYASINA DESTEK İSTENDİ


KAN KAMPANYASINA DESTEK İSTENDİ

Kızılay'ın başlattığı kan kampanyasına daha fazla destek verilmesi istendi.
Kızılay'ın başlattığı kan kampanyasına daha fazla destek verilmesi istenirken, Soykan Meydanı'nda kurulan Kızılay, hafta sonunda vatandaşlardan kan topladı.
“Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır” sloganı ile kan kampanyasına destek verenlerden Mustafa Altukulaç, bir kişinin hayatını kurtarmaya vesile olabilmek için kampanyaya destek verdiğini söyledi.
Mehmet Taşangil ise “Kan ver sıhhat bul” sözüne inandığını ifade ederek, hem sıhhat bulma hem de ihtiyaçlısına yardımcı olmak için kan verdiğini söyledi. Taşcıgil, 3 ay önce de kan verdiğini belirtti.
Bu arada Kızılay Kan Toplama Bölge Merkezi'nin Malatya'da Cengiz Topel Caddesi'ndeki Tapu Müdürlüğü yanı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yerine kurulacağı yer konusunda tadilat çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!