dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    35.04
  • ALTIN
    2326.4
  • BIST
    9072.61
  • BTC
    70506.08$

Kankalı sloganlar Yıldırım’ı şaşırttı


Kankalı sloganlar Yıldırım’ı şaşırttı
Sosyal medyada organize olan gençlerle buluşan son Başbakan Binali Yıldırım’a bir sürpriz de Gedik Kültür Merkezi'nde yapıldı. Yeşilyurt Belediyesiöncülüğünde düzenlenen kültürel etkinliklere katılan çocuklar Binali Yıldırım’ı Kanka hoş geldin' sloganlarıyla karşıladı. Yıldırım, çocukların yoğun ilgisi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.
Narin

HABER MERKEZI- YEŞİLYURT
AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın daveti üzerine ziyaret ettiği Gedik Kültür Merkezi'nde kültürel faaliyetlere katılan çocukların "Kanka hoş geldin" sloganlarıyla karşılandı. Yeşilyurt Belediyesi tarafından hizmete sunulan Gedik Sosyal Tesisleri'ndeki kahvaltı programından sonra Gedik Kültür Merkezi Konferans salonundaki kültürel etkinliklere katılan çocuklara sürpriz bir ziyarette bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'a çocuklar büyük ilgi gösterdi. Çocuklar, bir anda karşılarında gördükleri Yıldırım'ı "Kanka hoş geldin" sloganlarıyla karşıladı.

8000_94

ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ
Çocukların ilgi ve yakınlığı karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Milletvekili Binali Yıldırım, "Hoş bulduk kankalarım, sizlerle bir araya gelmekten büyük bir memnuniyet duyuyorum. Yeşilyurt Belediye Başkanımız Mehmet Çınar bizi buraya davet etti, bizler de sizlerle bir araya geldik. Belediye Başkanımız Mehmet Çınar başta olmak üzere emek ve destek sunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Siz değerli çocuklarımız ve gençlerimiz için böyle güzel hizmet binaları yapıyoruz. Ne kadar güzel bu tür kültür merkezlerinde ders çalışıyorsunuz, kitap okuyorsunuz. Yaz tatili umarım iyi geçiyordur. Yeni dönemde teneffüsler 15 dakikaya çıktı, memnun olmuşsunuzdur muhakkak. Hepinize iyi tatiller diliyorum” şeklinde konuştu.

8001_63

ÇOCUKLARA SATRANÇ TAKIMI HEDİYE ETTİ
AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, neşeli anların yaşandığı ziyaretin sonunda çocuklara satranç takımı hediye etti. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Gedik Kültür Merkezi'ndeki hizmet alanları başta olmak üzere cezaevi şartlarını yansıtan mahkum odalarındaki düzenlemeler ve restorasyonlar hakkında da Yıldırım'a bilgi verdi.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Türkiye Cumhuriyeti 65.Hükümetinin Başbakanı, AK Parti Eski Genel Başkanı, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın onuruna yemek verdi. Yeşilyurt'u çok beğendiğini ifade eden AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, gösterdiği misafirperverlikten dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'a teşekkürlerini sundu.

8002_37

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ
Yeşilyurt Belediyesi Gedik Sosyal Tesislerinde gerçekleşen kahvaltı programında konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, parlamenter sistemin son Başbakanı, AK Parti Eski Genel Başkanı, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ı Yeşilyurt'ta ağırlamaktan onur duyduklarını söyledi.
Son yıllarda gerek fiziksel yönden gerekse de sosyal, sanatsal, kültürel ve eğitim hizmetleriyle gelişip büyüyen Yeşilyurt'un genel özellikleri hakkında AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ve davetlilere bilgiler paylaşan Çınar, “Yeşilyurt, dört bir tarafından farklı güzellikleri olan, etnik ve dini kökeni ne olursa olsun tüm hemşerilerimizin huzur, güzellik ve mutluluk içerisinde yaşadığı, bölgemizin marka ilçelerinin başında gelmektedir. 320 bine ulaşan nüfusuyla Malatya'nın en büyük ilçesi olup, 30 kentimizden daha fazla nüfusa sahip Yeşilyurt'u daha fazla geliştirmek ve büyütmek adına gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bugüne kadar insan odaklı yatırımlarımızla güzel ve şirin ilçemizi büyütüp, geleceğe hazırlamak adına devasa yatırımları hayata geçirdik. Her alanda en güzel hizmetlerimizi hemşerilerimizle buluşturmanın gururunu yaşıyoruz. Halkımıza hizmet etmenin şerefi ve onurunu yaşıyoruz. Özelliklerde şehrimizin girişinde devam eden Beylerderesi Baraj Göletimizin etrafında ki 1 milyon 350 bin metrekarelik alanda yapımıza devam ettiğimiz, bölgemizin en büyük parkı özelliklerine sahip Beylerderesi Şehir Parkımızı tamamladığımız zaman ilçemizin marka değerine büyük katkılar sağlamış olacağız. Tarımsal projelere bu dönemde fazla ağırlık verip, yerli ve milli üretimde Yeşilyurt'un adını ülke çapında duyurmak istiyoruz. Gerek tarım arazilerimiz, gerekse de kentimizin sanayi alanlarının tamamını içerisine almasıyla farklı özellikleri bünyesine barındıran Yeşilyurt'u sadece tek bir alanla değil bütün alanlarda kalkındırmak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

8003_18

NOKTAYI YEŞİLYURT'TA KOYDU
Yeşilyurt'ta olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ise konuşmasında, “Dün başladığımız Malatya ziyaretimize Yeşilyurt'ta noktayı koyuyoruz. Mehmet Çınar Başkanımızı tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Malatya'nın iki büyük ilçesinden biri olan Yeşilyurt hakikaten Malatya'nın güzelliklerine güzellikler katıyor. Malatya'da sıcak ilgi, sevgi ve muhabbet gördük, gençlerle ve esnaflarımızla bir araya geldik. Malatya'da dolu dolu anlar yaşadık. Yeşilyurt'un zengin, gözümüzü de gönlümüzü de doyuran kahvaltısıyla bu ziyaretimizi tamamlamış oluyoruz” dedi.

ŞAM ÇELİĞİNDEN KILIÇ VERİLDİ
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, konuşmaların ardından AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'a tarihi bin yıl öncesinde uzanan, Malatyalı Demirci Ustası Yusuf Bayyiğit'in şam çeliğinden yaptığı tarihi ‘Domascus' kılıcının yanı sıra Malatya kayısısı hediye etti.

8004_8

KILIÇ SİNEVİZYONLA TANITILDI
AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, büyük bir emek ve alın teriyle kılıcı yapan Demirci Ustası Yusuf Bayyiğit'e teşekkürlerini sundu. Tarihi bin yıl öncesine dayanan, dünyada fazla örneği olmayan ‘Domascus' kılıcı hakkında hazırlanan sinevizyon gösterimi de program sırasında davetlilere izletildi.

PROGRAMA KATILANLAR
Kahvaltı programına, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım'ın yanı sıra Vali Aydın Baruş, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve Bülent Tüfenkci, AK Parti Milletvekili Hakan Kâhtalı ve Ahmet Çakır, AK Parti Eski Milletvekillerinden Mustafa Şahin ve Cemal Akın, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya eski Büyükşehir Belediye Başkanlarından Hacı Uğur Polat, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, İlçe Kaymakamları ve Belediye Başkanları, AK Parti İlçe Başkanları, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, sivil toplum ve meslek örgütlerinin temsilcileri, yaygın ve yerel medya kuruluşlarının temsilcileri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!