'Kanlı Nigar' Oyunu Malatya'ya Geliyor

Malatya Devlet Tiyatrosu, perdelerini bu hafta Diyarbakır Devlet Tiyatrosu oyuncularının sahneye koyduğu "Kanlı Nigar" oyunu ile aralayacak.
Geleneksel Türk Tiyatrosu'ndan pek çok unsuru barındıran oyunun konusu şöyle; "Aksaray'daki yangında evi yanan Nigar, İstanbul'un temiz bir mahallesinde şirin bir konağa taşınır. Konağın sahibi Agah Efendi, Nigar'ın soylu bir aileden gelen, namuslu, dul bir hanımefendi olduğunu sanmaktadır. Oysa o, nice canlar yakmış, nice ocaklar söndürmüştür. Alacaklıları da çok geçmeden Nigar'ın izini bulacaktır. Bu arada, Nigar'ın da Agah Efendi'yle görülecek bir hesabı vardır."
Oyun, Malatya Devlet Tiyatrosu'nda 2 ve 3 Kasım 2012 tarihlerinde sahnelenecek. İndirimli biletin 3 TL, tam biletin 5 TL olduğu oyunun, Malatyalı tiyatroseverler tarafından ilgi görmesi bekleniyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Hiçbir Şikayeti Olmayan Hasta Aile Hekimliğindeki Tarama Testiyle Kanseri Erken Evrede Yendi
- İnönü Üniversitesi ve Melekbaba Ortaokulu İş Birliğiyle Yürütülen Matematik Projesi Sona Erdi
- Darende Belediyesinden Enerji Yatırımı İle Aylık Yüz Bin Liralık Gelir Kapısı Aralandı
- Malatya Peş Peşe Yangınlar! Yetkililerden Vatandaşlara Uyarı Geldi
- Alparslan Türkeş Bulvarı’nda Feci Kaza: Hafif Ticari Araç Su Tankerine Çarptı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.