'Kanlı Nigar' Oyunu Malatya'ya Geliyor

Malatya Devlet Tiyatrosu, perdelerini bu hafta Diyarbakır Devlet Tiyatrosu oyuncularının sahneye koyduğu "Kanlı Nigar" oyunu ile aralayacak.
Geleneksel Türk Tiyatrosu'ndan pek çok unsuru barındıran oyunun konusu şöyle; "Aksaray'daki yangında evi yanan Nigar, İstanbul'un temiz bir mahallesinde şirin bir konağa taşınır. Konağın sahibi Agah Efendi, Nigar'ın soylu bir aileden gelen, namuslu, dul bir hanımefendi olduğunu sanmaktadır. Oysa o, nice canlar yakmış, nice ocaklar söndürmüştür. Alacaklıları da çok geçmeden Nigar'ın izini bulacaktır. Bu arada, Nigar'ın da Agah Efendi'yle görülecek bir hesabı vardır."
Oyun, Malatya Devlet Tiyatrosu'nda 2 ve 3 Kasım 2012 tarihlerinde sahnelenecek. İndirimli biletin 3 TL, tam biletin 5 TL olduğu oyunun, Malatyalı tiyatroseverler tarafından ilgi görmesi bekleniyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Muhtarlar Ve MAGİNDER, Malatya’nın Geleceği İçin El Ele Verdi
- Malatya Elektrik Kesintisi 12 Eylül 2025: İlçe İlçe, Mahalle Mahalle Saatler Belli Oldu
- Malatya Namaz Vakitleri 12 Eylül 2025: İmsak, Öğle, Akşam ve Yatsı Saatleri
- TOKİ’nin Rezerv Alanları Yükseliyor: 662 Konut Ve 62 Ticari Alan Mahalleye Yeni Bir Soluk Getiriyor
- Dolar 41,37 TL’ye Yükseldi, Euro 48,56 TL’de: 12 Eylül 2025 Döviz Kurları
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.