Kaplan, adaylığını açıkladı

Malatya İmalat Demir ve Tamir Sanayi Esnaf Odasında yapılacak seçimlere sayılı günler kalırken Mehmet Kaplan yaptığı basın toplantısı ile başkanlığa adaylığını duyurdu.
HABER MERKEZİ / MALATYA
Malatya Gazeteciler Cemiyetinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Kaplan, "Başkanlığa bugün itibariyle aday olduğumu belirtmek isterim. Odamızın Malatya'da öncü ve örnek bir oda olması için aday olduk. Allah çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin" dedi.
"Üye listesini vermiyorlar"
Başkan adayı Kaplan, seçim öncesi mevcut oda yönetiminden üye listesini istediklerini ancak listenin kendilerine verilmediğini ileri sürerek, "Odamızda 824 tane üye var. Başkan adayı olarak biz bu listeyi alamıyoruz. Bize 'Şu an elimizde liste yok' deniyor. İnsanların seçim tarihinden haberleri yok. Cuma günü saat 10:30 da seçim var ama sanayi esnafının seçimden haberi yok" diye konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Veli Ağbaba: Bugün Sadece Yeni Bir Sayfa Değil Yeni Bir Umut Açılıyor
- Battalgazi’de 16 Camiden Öğrencilerin Katıldığı Futbol Turnuvası Renkli Anlara Sahne Oldu
- Murat Kurum'dan, Şehir Kütüphanesinde, Yeni Kütüphane Sinyali Geldi
- Özel Okul Öğretmenlerinin Ortalama Maaşını Açıklayan Bakan Tekin Çağrı Yaptı
- Malatyalılar Dikkat: Turizmde Her Sigortalı İçin Aylık 3 Bin 500 Lira Destek Verilecek
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.