Kaplanlar Antalya'nın konuğu olacak

Süper Lig’in ilk 5 haftalık bölümünde 7 puan toplayan BTC Turk Yeni Malatyaspor, ligin 6. haftasında Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri'nde düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman taktik çalışmayla sona erdi. Antrenman öncesi saha ortasında kısa bir toplantı yapan Sergen Yalçın, Galatasaray müsabakasındaki mücadelelerinden dolayı futbolcularını tebrik etti.
MÜSABAKA PAZAR GÜNÜ
Sarı-kırmızılılarda sakatlıkları bulunan Gökhan Töre ve Bifouma çalışmaya katılmazken, Bifouma'nın durumunun hafta içinde netlik kazanacağı ifade edildi.
Süper Lig'in 6. haftasındaki Antalyaspor - Yeni Malatyaspor müsabakası pazar günü 16.30'da oynayacak.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Tüm İmkanlar Seferber Edildi! Darende’de Bahçede Başlayan Alevler Yerleşim Yerine Sıçradı
- MHP Hekimhan İlçe Kongresi'nde Efendi Akyüz Güven Tazeleyerek Yeniden Başkan Seçildi
- Malatya'dan Diyarbakır'a Eğitimin Köprüsü Kuruluyor
- Hekimhan Dikenli Mahallesi'nde 5 Yıllık Yol Çilesi Bitmiyor
- Veli Ağbaba Darende'de Vatandaşlara Yeni Parti Çağrısı Yaptı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.