Malatya
17 Ağustos, 2025, Pazar
  • DOLAR
    40.94
  • EURO
    47.96
  • ALTIN
    4383.4
  • BIST
    10.871
  • BTC
    118100.24$

Kar yağınca araçlar mahsur kaldı


Kar yağınca araçlar mahsur kaldı
Yurdun çeşitli bölgelerinde kara kış kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladı. Ardahan'ın yüksek kesimleri karla kaplanırken araç sürücüleri ise zor anlar yaşadı.
HABER MERKEZİ-ARDAHAN

Kar yağışı ve fırtınanın etkili olduğu Ardahan'ın yüksek kesimlerinde şehirler arası yollarda meydana gelen buzlanma nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşandı. Sahara geçidinde etkili olan Kar yağışının ardından Artvin istikameti karayolunda akşam saatlerinde buzlanma meydana geldi.

GAZETECİLER YARDIM ETTİ

Ardahan-Artvin karayolu Sahara geçidinde buzlanma dolayısıyla araçlar yollarda mahsur kaldı. Gazeteciler, kış lastiği bulunmadığı için yolda patinaj çeken araçları iterek yolun açılmasını sağladı. Bazı araçlar buzlu yolda kayarak durabildi.

EKİPLER ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Karayolları ekipleri ise kar ve buzla mücadele çalışmasını aralıksız sürdürüyor. Ekipler Ardahan-Artvin karayolu Sahara Geçidi ile Ardahan-Posof karayolu Ilgar Dağı mevkiinde gece ve gündüz aralıksız çalışarak sürücülerin güvenli yolculuk yapmalarını amaçlıyor.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!