Kara Kalemle Yapılan Portresini Beğendi

Kara Kalemle Yapılan Portresini Beğendi
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, kara kalem çalışması ile çizilen portre resmini beğenerek teşekkür etti.
Aile ve soysal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Malatya Belediyesi Kadın Spor ve Kültür Merkezi'ni ziyaret etti. Bakan Şahin'e Vali Vasip Şahin, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve Cemal Akın, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'da eşlik etti.
Bakan Şahin, merkezdeki kadınlarla sohbet etti. Spor yapan ve sanatsal faaliyet yürüten kadınlarla görüşerek sohbet eden Bakan şahin, müzik çalışması yapan grubu da bir süre izleyerek, söylenen türküye eşlik etti.
Bakan Şahin, resim kursu gören bir bayan kursiyerin yaptığı kendisine ait karakalem portre resim çalışmasını da kabul etti. Bakan Şahin, yapılan portrenin kendisine çok benzetildiğini ifade ederek, teşekkür etti. Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Bakan Şahin'e kayısı ve vazo hediye etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İtfaiye Ekipleri Zamanla Yarıştı: Kentin Dört Bir Yanından Alevler Yükseldi
- Malatyalı Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner’in Özel Kalem Müdürü Sadık Can Köksal Gözaltına Alındı
- Malatya'da Yılan Savar Muhtar Olarak Tanınan Ali Berktaş Metrelik İki Kara Yılanını Elleriyle Yakaladı
- Yeşilyurt'ta Yapımı Tamamlanan Hacı İbrahim Güngör Taziye Evi Hizmete Açıldı
- Öztürk: Malatya'daki Muhalefet Boşluğunu Bundan Sonra İYİ Parti Fazlasıyla Dolduracak
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.