Malatya
26 Temmuz, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    40.55
  • EURO
    47.68
  • ALTIN
    4354.1
  • BIST
    10.643
  • BTC
    116765.39$

Karadağ: Öğrenciler kıyasıya mücadele etti


Karadağ: Öğrenciler kıyasıya mücadele etti
Malatya Olimpiyat Koleji tarafından bu yıl 6. düzenlenen Matematik Olimpiyatlarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

HABER MERKEZİ-MALATYA

Malatya Olimpiyat Koleji tarafından bu yıl 6. düzenlenen Matematik Olimpiyatlarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. 

MATEMATİK ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ
Yarışma hakkında bilgi veren Olimpiyat Koleji Okul Müdürü Özcan Karadağ, yarışmanın çok güzel geçtiğini ifade ederek, öğrencilerin yarışmada kıyasıya mücadele ettiğini söyledi. Olimpiyat Koleji olarak sosyal ve kültürel etkinliklere büyük önem verdiklerini aktaran Karadağ, “6 yıllık bir okuluz ve şu anda Malatya'da hak ettiğimiz yere geldik. Bundan sonrada tüm etkinliklerimiz devam edecektir. Matematik olimpiyatlarının bu yıl 6. düzenliyoruz. Amacımız öğrencilerimizi matematiğe karşı biraz daha heveslendirmek. Olimpiyatlara il genelinde toplamda 3 bin 400 öğrenci katıldı. Olimpiyatlarda dereceye girenlere de bu gün ödül verdik. Ben başarılı olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!