Karaman'ın son durağı şampiyon atlar..

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, at yarışlarının şampiyon atı Özgünhan'ı Sultansuyu Harası'nda ziyaret etti. Yarın oynanacak olan Beşiktaş maçı hazırlıklarını 3 puan parolasıyla sürdüren Yeni Malatyaspor'da Sivasspor galibiyetiyle moraller tavan yaptı.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Boş zamanlarında Malatya'yı gezen ve bu gezilerine ait fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın, son durağı şampiyon atları yetiştiren Sultansuyu Harası oldu.
"BEŞİKTAŞ MAÇINI ALACAĞIZ"
Hara'nın şampiyon atı Özgünhan'ı atın sorumlusu Oktay Özhan, Hikmet Karaman'a anlattı. Özhan, "At yarışlarında bu at sahiplerine çok para kazandırdı. Sergen Yalçın da Özgünhan'dan çok para kazandı. Ama Hikmet Hocamız bu şansı bozdu, pazartesi günü Beşiktaş maçını alacağız" dedi.
"BU TAKIMA GÜVENİN"
Malatya'nın güzelliklerini görmeye çıktıklarını ifade eden Hikmet Karaman ise, "Bir yandan hazırlanıyoruz, bir yandan da Malatya'yı geziyoruz. Bu takıma güvenin, ligde kalacağız ve gelecek sezon çok güzel şeyler yapacağız" diye konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Veli Ağbaba: Bugün Sadece Yeni Bir Sayfa Değil Yeni Bir Umut Açılıyor
- Battalgazi’de 16 Camiden Öğrencilerin Katıldığı Futbol Turnuvası Renkli Anlara Sahne Oldu
- Murat Kurum'dan, Şehir Kütüphanesinde, Yeni Kütüphane Sinyali Geldi
- Özel Okul Öğretmenlerinin Ortalama Maaşını Açıklayan Bakan Tekin Çağrı Yaptı
- Malatyalılar Dikkat: Turizmde Her Sigortalı İçin Aylık 3 Bin 500 Lira Destek Verilecek
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.