Kayısı fiyatları cep yakıyor!

Malatya’da üretilen kayısı fiyatları cep yakıyor. Organik gün kurusu kayısıların tanesi 2 TL ye geliyor. 60 adet kayısı 1 kilogram gelirken, kilosu 120 TL'den alıcı buluyor.

HABER MERKEZİ-DARENDE
Malatya'nın Darende ilçesine bağlı Balaban Mahallesi'nde organik kayısı üreten Abdullah Kılıçer’in yetiştirdiği kaba aşı gün kurusu birinci kalite kayısılarının 60 adedi 1 kilogram geliyor.
KİLOSU 120 TL'YE SATILIYOR
Ürünlerinin kalitesi ve lezzeti nedeniyle İzmirli bir firma tarafından yurt dışına pazarlandığını belirten Kılıçer, ürünlerini organik yetiştirdiğini, firma tarafından belirlenen gübre ve ilaç haricinde hiçbir şey kullanmadığını söyledi. Kılıçer, hiçbir ilaç kullanılmadan üretilip kurutulan organik gün kurusu kayısının, kükürtlü sarı kayısıya göre daha fazla rağbet gördüğünü ifade etti.
Organik birinci kalite gün kurusu kayısıların 60 adedi 1 kilogram gelirken, kilosu 120 TL'ye, tanesi ise 2 TL'ye geliyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’da Trafik Kabusu: 5 Araç Birbirine Girdi, Malatya-Elazığ Yolu Kilitlendi
- Malatya’da Pazartesi Gök Gürültülü Geçecek
- Yeşilyurt’ta Deprem Alarma Geçirdi! 3.5 Büyüklüğünde Sarsıntı
- Bayram Hazırlıkları İçin Geri Sayım Başladı: Kurban Bayramı Tatili Kaç Gün Sürecek?
- Emekli İkramiyesi Tarihi Belli Oluyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.