Kayısı ikramlı antrenman

Yeni Malatyaspor’da kupadan sonra gözler Süper Lig’in 14. haftasındaki zorlu Sivasspor müsabakasına çevrildi.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Antrenmanı ziyaret eden Malatyalı futbolseverler Sergen Yalçın'a kayısı ve üzerinde ‘seninle başaracağız' yazılı çiçek verdiler.
Nurettin Soykan Tesisleri'nde yapılan antrenmanı ziyaret eden Mustafa Işık isimli futbolsever Sergen Yalçın'a Malatya kayısısı ve üzerinde ‘seninle başaracağız' yazılı çiçek verdi.

"TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ"
Işık, burada yaptığı açıklamada, "Bu hafta çok zorlu bir müsabakaya çıkacağız. Ancak biz takımımıza sonuna kadar güveniyoruz. Bu sezon oynanan futbol bizleri fazlasıyla memnun ediyor. Hocamızın da cezası sona erdi ve inşallah sahada olacak. Bu anlamda Sivasspor maçında iyi bir takım izleyeceğimiz düşüncesindeyim. Buradan bütün Malatyalılara bu maça gelmeleri çağrısında bulunuyorum. Gelin şu maçta tribünleri tamamen dolduralım" dedi.
SİVASSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI DEVAM EDECEK
Yalçın, idmanı ziyaret taraftarlara teşekkür ederek güvenlerine layık olmaya çalışacaklarını söyledi.
Yeni Malatyaspor yarın yapacağı antrenmanla Sivasspor maçının hazırlıklarına devam edecek.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Meyilli Yolda Freni Boşalan Hafriyat Kamyonu Dehşet Saçtı
- Sağlıklı Çocuk Festivali’nin İkinci Durağı Malatya Oldu
- Zamana Karşı Yarışan 3,5 Aylık Duru Bebek İçin Destek Bekleniyor
- İlçede Sonbahar Yağışları Öncesi Yol Yenileme Çalışmaları Yoğunlaştı
- Malatyalı Öğrenciler Kantaron Bitkisiyle Geliştirdikleri Sağlık Projesiyle TEKNOFEST 2026 Finallerine Yükseldi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.