Kaymakam Kurt Tahtalı’daki Kırsal Konutları Yerinde İnceledi

Kaymakam Osman Kurt, Malatya’nın Tahtalı Mahallesi’nde yapımı süren kırsal konutlarda incelemelerde bulunarak yüklenici firmadan bilgi aldı. Kurt, çalışmaların planlanan sürede tamamlanması konusunda hassasiyet çağrısı yaptı.
Malatya’nın Tahtalı Mahallesi’nde yapımı devam eden kırsal konutlar, Doğanşehir Kaymakamı Osman Kurt tarafından yerinde incelendi.

SÜRE VURGUSU VE HASSASİYET ÇAĞRISI
Kaymakam Kurt, mahalle muhtarı ve vatandaşlarla birlikte sahada yürütülen çalışmaları gezerek, yüklenici firma yetkililerinden projede gelinen aşama hakkında detaylı bilgi aldı.
Vatandaşların daha sağlıklı, güvenli ve modern yaşam alanlarına kavuşmasının öncelikleri arasında olduğunu belirten Kurt, konutların belirlenen sürede tamamlanması için yüklenici firmaya gerekli hassasiyetin gösterilmesi çağrısında bulundu.

KIRSAL ALANDA YAŞAM KALİTESİNE YATIRIM
Devam eden konut projesinin kırsal alandaki yaşam standardını yükselteceğini ifade eden Kaymakam Kurt, vatandaş odaklı çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü ve bu projelerin takipçisi olduklarını vurguladı.

KAYNAK: MHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Abdurrahman Babacan Gençlerle Bir Araya Geldi: Malatya’nın Meseleleri Konuşuldu
- Oğuzhan Ata Sadıkoğlu Yeniden Adaylığını Açıkladı: “Şehrimiz İçin Desteklerinizi Bekliyoruz”
- Islak Mendil Poşetlerine Gizlemişler: Yüzlerce Sentetik Ecza Hapı Ele Geçirildi
- Hekimhan’da Siyasi Hareketlilik: Ağbaba Farklı Görüşlerden Vatandaşlara Çağrı Yaptı
- Çocukların Camiye İlgisi Artınca Cuma Çıkışında İkram Geldi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.