dore okulları
Malatya
04 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.34
  • EURO
    34.87
  • ALTIN
    2393.5
  • BIST
    10276.88
  • BTC
    63925.520$

Kazanan kaybeden yok


Kazanan kaybeden yok
Daha güçlü bir Türkiye için milletin üzerine düşeni yaptığını belirten Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Hüseyin Kalan, 'Bu kararın yenen veya yenilen, kazanan veya kaybedeni yok. Bu kararın tek kazananı milletimizdir. Milletimiz geleceğine sahip çıktı istikrar ve güven için sistem değişikliğine 'Evet' dedi. Milletin kararına saygı duyuyor ve teşekkür ediyoruz' dedi.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA


Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi'ne geçişi sağlayan anayasa referandumunu değerlendiren Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Hüseyin Kalan, milletin daha güçlü bir Türkiye için milletin üzerine düşeni yaptığını belirtti. Milletin aldığı kararlar doğrultusunda sandığa gittiğini söyleyen Kalan, "Bu kararın yenen veya yenilen, kazanan veya kaybedeni yok. Bu kararın tek kazananı milletimizdir. Milletimiz geleceğine sahip çıktı istikrar ve güven için sistem değişikliğine "Evet" dedi. Milletin kararına saygı duyuyor ve teşekkür ediyoruz" dedi.

KARARA SAYGILIYIZ
Milletin vatandaşlık görevini yerine getirmek için sandığa gittiğini anlatan Kalan, "Ülkesi için en doğru olduğuna inandığı şekilde oyunu kullandı. Sandıktan hangi karar çıkarsa çıksın, bunun milletimizin kararı olacağını vurgulamıştık. Dolayısıyla yenen veya yenilen, kazanan veya kaybeden yok. Bu kararın tek kazananı milletimizdir. Milletimiz geleceğine sahip çıktı istikrar ve güven için sistem değişikliğine "Evet" dedi. Milletin kararına saygı duyuyor ve teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

OLAY YAŞANMAMASI EN BÜYÜK KAZANIM
Referandumda, kayda değer herhangi bir olayın yaşanmaması ve referanduma katılım oranının çok yüksek bir oranda gerçekleşmesinin, Türkiye için önemli bir kazanım olduğunu aktaran Kalan, "Önümüzde, uyum yasaları, AB öncelikli olmak üzere uluslararası ilişkiler, kamu personel reformu, seçim ve siyasi partiler yasası gibi önemli gündem maddeleri var. Ekonomi, en önemli gündem maddelerimizden olmaya devam edecek. Bugünden sonra, İşlerimize daha fazla odaklanacağız. Üretmeye ve güçlenmeye koşar adımlarla devam etmek en önemli önceliğimiz. Milletimizin kararı ülkemize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

ÖZAL'I RAHMETLE ANIYORUM
Konuşmasında 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'ın 24. ölüm yıl dönümüne de değinen Kalan, "Ben, kendisini rahmetle, minnetle anıyorum. Özal'ın hayali olan Başkanlık Sistemi'nin ölüm yıl dönümüne denk gelmesini de manidar buluyorum" dedi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!