Kendini Polis ve Savcı Olarak Tanıtıp Dolandırdılar! 178 Saatlik Kayıt Yakalattı

Malatya’da, telefonla aradıkları bir kişiye kendini polis ve savcı olarak tanıtıp elindeki altın ve paraları alan şahıs, izlenen 178 saatlik kamera görüntüsü sonrasında yakalandı.
Malatya’da, telefonla aradıkları bir kişiye kendini polis ve savcı olarak tanıtıp elindeki altın ve paraları alan şahıs, kaçtı. İhbar üzerine olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri izlenen 178 saatlik kamera görüntü sonrası kimlik bilgilerini belirledikleri zanlıyı Şanlıurfa’da yakalayarak gözaltına aldı.

ŞAHIS CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Zanlı Z.K.’nın ikametinde arama yapan ekipler 1 adet ruhsatsız tabanca,1 adet kuru sıkı tabanca, 123 adet mermi, 2 adet laptop ve çok sayıda dijital materyal ele geçirirken, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK: İHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Osman Timurtaş Ak Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığına Atandı
- Yavuz Bingöl'den Gelen Kötü Haber Sonrası Festivalde Sahne Alacak Yeni İsim Belli Oldu
- Buhara Bulvarı Üzerinde Üç Araç Birbirine Girdi! Yaralılar Var
- Malatya'nın Altın Değerindeki En İyi Kayısıları Dünya Sahnesine Çıkmak İçin Yarıştı
- LGS Türkiye Birincileri Başarılarının Sırrını Vali Seddar Yavuz'a Anlattı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.