Kentsel Dönüşümde Kura Maratonu: Malatya’daki Yeni Yaşam Alanları Canlı Yayında Belirleniyor

Malatya’da kentsel dönüşüm ve çarşı projeleri kapsamında inşa edilen yüzlerce iş yeri ile konutun hak sahipleri belirleniyor. 22 Aralık Pazartesi günü noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekimleri, Merkez 1 Çarşı Projesi ve Taştepe Mahallesi’ndeki konutları kapsarken, heyecan dolu anlar canlı yayında takip edilebilecek.
Malatya’nın deprem sonrası yeniden inşasında kritik bir aşama daha geçiliyor. Şehir merkezi ve mahallelerde yürütülen kentsel dönüşüm projelerinde yapımı tamamlanan taşınmazlar için kura takvimi netleşti. 22 Aralık 2025 Pazartesi günü gerçekleştirilecek organizasyon ile iş yerleri ve konutların yeni sahipleri noter huzurunda yapılacak çekilişle belirlenecek.

ÇARŞI PROJESİNDE İŞ YERLERİ TESLİM EDİLİYOR
Kura maratonu sabah saatlerinde Battalgazi ilçesinde hayata geçirilen Merkez 1 Çarşı Projesi ile başlayacak. Saat 10.00’da gerçekleştirilecek ilk oturumda 700 ve 138 ada üzerinde yer alan iş yerlerinin kura çekimi yapılacak. Hemen ardından, saat 10.45’te ise aynı proje kapsamında 123, 608 ve 672 ada üzerindeki ticari alanlar için kura çekimine geçilecek.

TAŞTEPE MAHALLESİ’NDE KONUT HEYECANI
Öğle saatlerinde ise kura heyecanı konut projelerine taşınacak. Saat 12.00’de, Battalgazi ilçesi Taştepe Mahallesi’nde yürütülen Merkez 29-5. Etap Projesi kapsamında inşaatı tamamlanan 165 konutun sahipleri noter huzurunda netleşecek.

KAYNAK: MHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Osman Timurtaş Ak Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığına Atandı
- Yavuz Bingöl'den Gelen Kötü Haber Sonrası Festivalde Sahne Alacak Yeni İsim Belli Oldu
- Buhara Bulvarı Üzerinde Üç Araç Birbirine Girdi! Yaralılar Var
- Malatya'nın Altın Değerindeki En İyi Kayısıları Dünya Sahnesine Çıkmak İçin Yarıştı
- LGS Türkiye Birincileri Başarılarının Sırrını Vali Seddar Yavuz'a Anlattı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.