Malatya
07 Ağustos, 2025, Perşembe
  • DOLAR
    40.68
  • EURO
    47.67
  • ALTIN
    4415.6
  • BIST
    10.901
  • BTC
    114509.77$

Kentte bayram yoğunluğu


Kentte bayram yoğunluğu
Malatya'da Kurban Bayramı'na sayılı günler kala yoğunluk da başladı. Bayram öncesi alışverişlerini tamamlamak için dışarı çıkan vatandaşlar PTT ve banka önlerinde uzun kuyruklar oluşturdu. Bu arada sosyal mesafe kuralarına ise dikkat edilmedi de gözlerden kaçmadı.
HABER MERKEZİ- MALATYA

Malatya'da Kurban Bayramı öncesinde çarşı ve pazarlarda yoğunluk oluşurken, banka önlerinde ise metrelerce uzunluğunda kuyruk oluştu.

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU 

Kurban Bayramı’nın 9 gün tatil olmasının ardından Malatya’da çarşı ve pazarlarda bayram öncesi yoğunluk oluştu. Bayrama günler kala alışverişe çıkan kalabalık daha da artarken, haftanın son mesai gününde ise banka ve PTT önlerinde metrelerce uzayan kuyruklar oluştu. Sabahın erken saatlerinde başlayan kuyruk gün boyu devam etti.

SOSYAL MESAFE YOK 

Banka ve postane önlerinde oluşan kuyruklarda ise insanların sosyal mesafeye riayet etmediği gözlendi. Vatandaşlar, Kurban Bayramı ve 9 günlük tatil öncesinde işlerinin halletmek zorunda olduklarını, bu nedenle dışarı çıktıklarını dile getirdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!