dore okulları
Malatya
17 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.28
  • EURO
    35.03
  • ALTIN
    2474.8
  • BIST
    10519.9
  • BTC
    66273.94$

'Keşke' çocuklara umut oldu


'Keşke' çocuklara umut oldu
Yeşilyurt Belediyesinin sürdürdüğü 'Keşke' projesi kapsamında 5 ile 13 yaş aralığındaki yetim ve öksüz çocukların istekleri, sürpriz ziyaretlerle gerçeğe dönüşüyor. 3 yıldır sürdürülen proje kapsamında 486 yetim ve öksüzün istekleri yerine getirildi.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

Yetim ve öksüz çocuklara yönelik başlatılan Keşke projesi kapsamında 5 ve 13 yaş arası çocukların dilekleri gerçek oluyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ın takip ettiği projeyle 3 yılda 486 yetim ve öksüz çocuğun istekleri yerine getirildi. Pproje kapsamında 2017 yılında da 193 yetim ve öksüz çocuğun, bisiklet, tablet, futbol topu, saat, ütü, kitap seti, ayakkabı, oyuncak ve kıyafet gibi istekleri yerine getirilmesi hedefleniyor.

3 ÇOCUK ZİYARET EDİLDİ
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Keşke" projesi kapsamında Karakavak Mahallesi'nde ikamet eden üç yetim ve öksüz çocuğu evlerinde ziyaret etti. Dokuz ay önce babalarını trafik kazasında kaybeden üç yetim ve öksüz çocuğa, daha önceden doldurduğu formda yer alan talepleri ulaştırıldı. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette bisiklet, tablet, saat, bebek, kitap seti, ayakkabı ve elbiselerden oluşan hediye paketinin teslim edilmesi sırasında çocuklar büyük sevinç yaşadı.

DAHA ÇOK ÇOCUĞA ULAŞACAĞIZ
Çocukların keşke olsa dediği tüm isteklerine tek seferde kavuştuğunu anlatan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Çocuklarımızın arzulamış olduğu isteklerini bu projeyle yerine getirmek bizim için en büyük sevinç kaynağıdır. Minik yavrularımız hayallerine kavuşurken, bizlerde farklı duygular ve heyecanlar yaşamaktayız" dedi. Yeşilyurt Belediyesi'nin geride kalan üç yıl içerisinde 486 çocuğun isteklerini yerine getirdiğini söyleyen Polat, 2017 yılı içinde 193 çocuğumuzu ziyaret ederek "Keşke" dedikleri hediyeleri teslim edeceğiz. Bu yılın sonu itibariyle 679 çocuğumuza hediyelerini ulaştırmış olacağız" şeklinde konuştu.

HERŞEYE DEĞER...
Sosyal sorumluluk projelerinin önemine işaret eden AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise, "Malatya'nın en ücra yerleşim alanına kadar gidip vatandaşlarımızın sorunlarını, taleplerini dinliyoruz ve çözüm yollarını devreye koymak adına yoğun bir gayret sarf ediyoruz. Bu ziyaretlerimiz kapsamında en anlamlısı hiç şüphesiz, proje kapsamında çocuklarımızın evlerine yaptığımız ziyaretler oldu. Çocuklarımızın mutluluğu her şeye değer" ifadelerini kullandı.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!