dore okulları
Malatya
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66929.323$

Kıblesiz!


Kıblesiz!
MHP Malatya İl Başkanlığı, 23 Ağustos tarihinde çıkan kavgayla ilgili açıklama yaptı. Fuar- stand ilişkisi çerçevesinde darp edildiği iddia edilen Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Murat Nalçacı’ya tepki gösteren MHP Teşkilatı, Nalçacı’ya ‘Kıblesiz’ yakıştırması yaptı.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA 

MHP Malatya İl Başkanlığı, Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı
Murat Nalçacı'nın fuar stand pazarlığına ilişkin para meselesi nedeniyle 23 Ağustos tarihinde çıkan kavgaya, İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar'ın dahil edilmesine çok sert tepki gösterdi. Nalçacı'yı ‘her devrin adamı' olmakla suçlayan MHP Teşkilatı yaptığı açıklamada, “Güç kimde olursa kıblesi o yöne değişen bu zat, kendisiyle aynı omurga yapısına sahip, kendilerini gazeteci olarak tanımlayan ancak bu sıfata dair hiç bir eğitimi, donanımı olmadan, internet kafelerde kurulmuş sitelerde kimliksizler tarafından desteklenmektedir” denildi.

NALÇACI'YA ZEHİR ZEMBEREK!
Olayı ilginç ve izahatsız olarak nitelendiren MHP Malatya Teşkilatı, yaptığı açıklamada: “Murat Nalçacı isimli şahıs malum dönemlerde Malatya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde en önemli pozisyonlar da kimyası nedeniyle yer almış, şimdi de aynı kimyayla aynı amaca hizmet eden sadece isim değişen başka bir yapıyla yürüyen” olarak nitelendirildi.

KIRALIK KALEMLER İFTİRA ATAMAZ!
Başkan Avşar'ın adı kullanılarak yapılan haberlere yönelik hazırlanan tepki açıklamasında; “Şimdi bu kırıntılardan nemalanmaya çalışan kendilerini gazeteci olarak tanımlayan para ile çalışan kiralık kalemlere söyleyecek çok da bir şeyimiz yoktur. Söyleyecek tek sözümüz, ne Milliyetçi Hareket Partisine ne bu davaya gönül vermiş hiç bir il başkanına ne de hiç bir ülkücüye bu tarz zatların iftira atamayacaklarıdır. Bu zatlar bu iftiraları atacak yüreklere sahiplerse ki bizler bu kırıntıların zerre yürekleri olmadıklarından zerre şüphemiz yoktur, onları vicdanlarıyla baş başa bırakıyoruz” denildi.

SAVCILIĞA VERECEĞİZ
Açıklamada ayrıca, “Bu asılsız ve yalan haberleri yapan tetikçiler ve arkalarındaki karanlık eller hakkında gerekli başvurular tarafımızca Malatya Cumhuriyet Başsavcılığına yapılacaktır”ifadelerine yer verildi.

CUMHUR İTTİFAKI'NA ZARAR GİRİŞİMİ!
Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Gökçen Yılmaz Akademi tarafından ortaklaşa düzenlenen “Malatya Şenlikleri'nde MHP Malatya İl Başkanlığı'na verilen stand yerinin sorun olduğu iddia edildi.MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar'ın stand yerini beğenmeyerek yerin değiştirilmesini istediği bunun için ise Murat Nalçacı'yı aradığı, daha sonra ise Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile konuyu görüştüğü, ancak stand yerinin değiştirilmediği öne sürüldü. İddialar bununla da sınırlı kalmadı. Başkan Avşar'ın “akşam dışarıda bir yerde bu konuyu konuşalım” diyerek Nalçacı'yı görüşmeye davet ettiği, Nalçacı'nın da bu davet üzerine gittiği mekanda dayak yediği öne sürüldü. Hatta Nalçacı, kendisini mekana girişte karşılayan grubun, “Murat Nalçacı sen misin?” şeklinde soru sorduğunu,
“Evet benim” cevabını verince darp edildiğini ifade ederek iddiaları farklı bir noktaya taşıdı.

ŞİKAYETÇİ OLDU
Öte yandan Nalçacı'nın mekanda bulunanlar tarafından hastaneye götürdüğü, daha sonra ise emniyete ifade vererek ve şikâyetçi olduğu öğrenildi. Yaşanan bu olayla AK Parti-MHP arasında devam eden Cumhur İttifakı'na zarar vermek isteyen kişi veya kişilerin tuzağı kamuoyunda tepkiyle karşılandı.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!