dore okulları
Malatya
05 Mayıs, 2025, Pazartesi
  • DOLAR
    38.55
  • EURO
    43.88
  • ALTIN
    4045.6
  • BIST
    9.168
  • BTC
    94584.048$

Kılıçdaroğlu, ellerinde çadır olan firmalara seslendi!


Kılıçdaroğlu, ellerinde çadır olan firmalara seslendi!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kahramanmaraş merkezli depremde yıkılan Malatya kent merkezindeki Hayat Sitesi’nde incelemelerde bulundu.
Narin

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş merkezli depremin vurduğu Malatya'da sorunların çözülmesi için çalıştıklarını söyledi. Depremzedelerle görüşen Kılıçdaroğlu'na Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Hayat Sitesi'ndeki çalışmalar hakkında bilgi aktardı.

FİRMALARA ÇAĞRIDA BULUNDU

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, sorunların çözülmesi için gayret gösterdiklerini kaydederek ellerinde çadır olan firmalara çağrıda bulunup CHP'li belediyeler kanalıyla çadırları depremzedelere ulaştırmak için çalıştıklarını kaydetti.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!