Kılıçdaroğlu, ellerinde çadır olan firmalara seslendi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kahramanmaraş merkezli depremde yıkılan Malatya kent merkezindeki Hayat Sitesi’nde incelemelerde bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş merkezli depremin vurduğu Malatya'da sorunların çözülmesi için çalıştıklarını söyledi. Depremzedelerle görüşen Kılıçdaroğlu'na Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Hayat Sitesi'ndeki çalışmalar hakkında bilgi aktardı.
.jpg)
FİRMALARA ÇAĞRIDA BULUNDU
Gazetecilere açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, sorunların çözülmesi için gayret gösterdiklerini kaydederek ellerinde çadır olan firmalara çağrıda bulunup CHP'li belediyeler kanalıyla çadırları depremzedelere ulaştırmak için çalıştıklarını kaydetti.
HABER MERKEZİ-MALATYA
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Yeni Çarşıda İşyerleri Neden Boş Kalıyor? Emlakçılar Odası’ndan Kira Uyarısı
- Malatya’da Emeklilerden Seyyanen Zam İçin AYM’ye Çağrı
- Malatya’da İş Dünyası İçin E-Ticaret Akademisi Kuruluyor
- Şire Pazarı’nda Hareketlilik Arttı! Kayısıcı Esnafı Yeni Merkezde Toplanıyor
- Organ Taşıyan UMKE Aracı Elektrik Direğine Çarptı: Malatyalı Mehmet Can Gür Hayatını Kaybetti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 1KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.