dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    34.99
  • ALTIN
    2461.1
  • BIST
    9886.72
  • BTC
    64422.64$

Kılıçdaroğlu'na ders niteliğinde bir eser


Kılıçdaroğlu'na ders niteliğinde bir eser
Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz kalkışmasının yıldönümünde çok önemli bir eser damga vurdu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve arkadaşları, Tayyip Erdoğan ve Binali Yıldırım'ın desteğiyle, FETÖ'nün katlettiği şehitlerimizle ilgili 15 Temmuz Milli İradenin Zaferi isimli muazzam bir çalışma hazırladı. Aynı zamanda kitaplaştırılan belgeseli Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım birlikte izledi. Belgeselde, şehit olamadığı için 'utanıyorum' diyen gazi Harun Doğan da yer aldı.
Narin

HABER MERKEZİ/MALATYA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve arkadaşları, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde muazzam bir çalışma ortaya koydu. Korkma diyerek başlayan belgeselde, Fetullahçı Terör Örgütü militanlarına başaramayacaksınız mesajı çok sert bir biçimde verildi. Şehit yakınlarının yer aldığı “15 Temmuz Milli İradenin Zaferi" isimli belgeselde, şehit olamadığı için "utanıyorum" diyen gazi Harun Doğan da yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın da destek verdiği çalışmayı yine ikili birlikte izledi.

KILIÇDAROĞLU'NA REHBER OLACAK
İnternethaber.com'dan Hadi Özışık'ın köşesine taşıdığı belgesel, aynı zamanda kitaplaştırılarak tarihe not düşüldü. Belgeselin muazzam olduğunu belirten Özışık, “FETÖ'nün başı, yaptığı katliamları güzelleştirmeye çalışadursun, Tayyip Erdoğan'ın öfkesiyle beslenenler, FETÖ'ye bağlılık yemini edenlerin bağışlanmasını, ya da salıverilmesini istiyor "mağduriyet" edebiyatı yaparak.15 Temmuz Milli İradenin Zaferi" kitabını, "Kontrollü darbe" ısrarından vazgeçmeyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun okumasını isterim. FETÖ'ye köle askerlerin 15 Temmuz karanlığına nasıl hazırlandıklarını ve geride ne bıraktıklarını görmesi için, bu kitap Kılıçdaroğlu'na rehber olacaktır” dedi.

KANIN ÇIĞLIĞI ANLATILIYOR!
"15 Temmuz Millli İradenin Zaferi kitabında, bir çılgınlığın içinden nasıl çıktığımız anlatılıyor” diyen Özışık, “15 Temmuz'dan bugüne kadar hiç bitmeyen acı çığlıklar atılıyor hâlâ... Kanunsuz vahşiliğin sebep olduğu acı çığlıklar... Türkiye'nin her tarafını 15 Temmuz gecesinde kırmızılaştıran kanın çığlığı. Küçük büyük, genç yaşlı, kadın erkek demeden, PKK'nın yaptığının birebir aynısını yapmış FETÖ'nün kan süvarileri. 15 Temmuz'da katledilen en genç şehidimiz 15 yaşında, en yaşlı şehidimiz ise 63 yaşında. Henüz hayatının baharını yaşayan bekâr şehitlerimiz var, yüzde 64 oranda ise eşinden, çocuğundan koparılan evli şehitlerimizin olduğunu görüyoruz, "15 temmuz Milli İradenin Zaferi" kitabında. O gece, işinden çıkan memur, işçi, esnaf ve çalışan emekli veya çalışan öğrenciler, FETÖ'ye direnmek için şehadete koşmuş. Yüzde 83'ü çalışıyor, yüzde 17'si işsiz... Tankların ezmesi sonucu yüzde 9 şehit vermişiz. FETÖ'nün kahpe kurşunlarına yüzde 49 şehidimiz hedef olmuş. Yüzde 21'i ise, uçakların bombalaması sonucu şehadete erişmiş” ifadelerine yer verdi.

KORKMA, ÇÜNKÜ BAŞARAMAYACAKLAR!
"Korkma" mesajıyla başlayan "Başaramayacaksınız" sözleriyle sona eren belgeselde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet" vurgusuna da yer verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın, belgeseli izledikleri sırada duygulandıkları gözlendi. Konuşmaların ardından FETÖ'nün darbe girişimine tepki amacıyla gittiği 2. Ordu Komutanlığında açılan ateş sonucu yaralanarak gazi olan Enes Gün, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, üzerinde kendi kanının bulunduğu Türk bayrağını takdim etti.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!