Kiraz, annelere karanfil dağıttı

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Anneler Günü dolayısıyla kadınlara karanfil dağıtarak, Anneler Günü'nü kutladı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Anneler Günü dolayısıyla kadınlara karanfil dağıtarak, Anneler Günü'nü kutladı.
CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, eşi, CHP Malatya eski milletvekili adayı Erdem Aslanoğlu, CHP Malatya Gençlik Kolları üyeleri ve partililer ile birlikte Anneler Günü dolayısıyla sokakta kadınlara karanfil dağıtarak, Anneler Günü'nü kutladı.
Karanfil dağıtımı esnasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kiraz, Anneler Günü'nün çok özel bir gün olduğuna vurgu yaptı. Kiraz, "Çünkü herkesin annesi kendisi için çok özel. Annelerimiz çok kutsaldır, annelerimiz bizi sadece doğurmakla kalmıyor, bizleri bir ömür boyu da yüreklerinde taşıyorlar. Karşılıksız tek sevgi, anne sevgisidir. Ben bütün annelerin bu karşılıksız sevgisi karşısında saygıyla eğiliyorum. Tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyorum. Annelerin gözyaşı dökmediği, annelerin artık mutlu olabildiği günlere kavuşmayı temenni ediyorum" diye konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Arguvan Kavşağı'nda Yaşanan Kazada Karı Koca Yaralandı
- Piyasaya Sürülmek İstenen Milyonluk Sahte Altınlar Polise Takıldı
- Yeşilyurt Bilim Merkezi Geleceğin Bilim İnsanlarını Yetiştirmek İçin Kapılarını Araladı
- Malatya'da Bisiklet Tutkunları Beydağı'nda Kıyasıya Mücadele İçin Pedalları Çeviriyor
- Hekimhan'da 12 Yıllık Sessizlik Bozularak Ilıca Sosyal Tesisleri Yeniden Halkın Hizmetine Açıldı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.