Kiraz Çiçeği

Özlem Önal Erkurt yazdı
Bir insanın; saatlerce, günlerce kiraz çiçeği izlediğini söylesem, inanır mısınız?
Ben izledim. Hem de her gün. Üzerimde sağ sol yapıp çeşitli açılardan ışın veren makinenin her vidasının sayısını ezberlemiş biri olarak sıkılmıştım. Hastanenin soğuk linak odasında tavanına taktıkları kiraz çiçeğini izlemek daha zevkli geliyordu. İyi ki de düşünmüşler. Engelli, sürekli yatmak zorunda olan bir insanın hayatı boyunca izlemek zorunda olduğu tavan manzarası benim için birkaç ay izlemem ile son buldu.
Her gün bitkin, yorgun hâlimle linak oklarını takip edip görevimi tamamlamak istercesine hastanenin koridorlarını yürürken benden daha zor durumda olan insanları görüp, onlar için dua edip hâlime şükrediyordum.
Sıra bana geldiğinde her defasında yaşadığım utangaçlığı anlatamam. Alışmamışız öyle sere serpe uzanmaya; ama mecbur elden bir şey gelmiyor.
...
YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN LÜTFEN BURAYA > TIKLAYINIZ.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Turgut Özal Mahallesi'nde 176 Konut ve 14 İş Yerinin Anahtarları Teslim Edildi
- Sefer Halindeki Otobüste Yolcu Fenalaştı: Güzergahını Değiştiren Şoför Zamana Karşı Yarıştı
- Yatırım Yapacak Kobiler Dikkat: Otuz Altı Ay Vadeli Destek Başvuruları Başladı
- Malatya ve Adıyaman Depremleri İçin Korkutan Hücre Uyarısı Geldi
- Emniyet ve Jandarmadan Sıkı Denetim: Bir Haftada 582 Araç Trafikten Men Edildi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.