09 Haziran, 2026, Salı
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

Kırmızı Bültenle Aranan 9 Kişi Türkiye'ye Getirildi

Kırmızı Bültenle Aranan 9 Kişi Türkiye'ye Getirildi
Emniyet Genel Müdürlüğü koordinasyonunda, Interpol ve Europol ile yürütülen uluslararası operasyonlar sonucu kırmızı bültenle aranan 9 kişi ve ulusal düzeyde aranan 2 kişi, Gürcistan, Almanya, Arnavutluk ve Belçika’dan Türkiye’ye getirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün koordinasyonunda, Interpol ve Europol ile ortaklaşa yürütülen uluslararası operasyonlar sonucunda, kırmızı bültenle aranan 9 kişi ile ulusal düzeyde aranan 2 kişi yakalanarak Türkiye’ye getirildi. Operasyonlar, Emniyet Genel Müdürlüğü, Adalet Bakanlığı görevlileri, İstihbarat, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM), Narkotik, Asayiş ve Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlıkları’nın ortak çalışmasıyla gerçekleştirildi.

TÜRKİYE'YE İADE EDİLDİLER

Gürcistan, Almanya, Arnavutluk ve Belçika’da düzenlenen operasyonlarda, toplamda 11 firari şahıs yakalanarak Türkiye’ye iade edildi. Kırmızı bültenle uluslararası düzeyde aranan A.A., R.A., Ö.İ., R.O., Z.Y., G.Y., E.L., U.Ç. ve T.C. ile ulusal düzeyde aranan S.V. ve A.G., "kasten öldürme", "öldürmeye teşebbüs", "yağma", "uyuşturucu ticareti", "dolandırıcılık", "cinsel istismar" gibi suçlardan aranmaktaydılar.

OPERASYONUN DETAYLARI

Operasyonlar sonucunda, Gürcistan’da 6, Almanya’da 3, Arnavutluk ve Belçika’da ise 1’er şahıs yakalandı. Yürütülen bu başarılı operasyonlar, Türkiye’nin uluslararası suçlulara karşı gösterdiği kararlılığı ve güvenlik alanındaki etkinliğini bir kez daha ortaya koydu.

KAYNAK: MHA
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!