14 Temmuz, 2026, Salı
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

Kışla Caddesi Geri Döndü: Çift Şerit Nefes Aldıracak

Kışla Caddesi Geri Döndü: Çift Şerit Nefes Aldıracak
6 Şubat depremlerinin ardından rezerv alan çalışmaları nedeniyle uzun süredir tek şerit olarak kullanılan ve trafik yoğunluğuna neden olan Malatya'nın kritik arteri Atatürk (Kışla) Caddesi, tamamlanan asfaltlama ve kaba inşaat bariyerlerinin geri çekilmesiyle yeniden çift şeride açıldı. Bu hamlenin, bölgedeki ulaşım aksamasını büyük ölçüde rahatlatması bekleniyor.

Rezerv alan çalışması nedeniyle uzun süredir tek şerit olarak kullanılan Atatürk (Kışla) Caddesi yeniden çift şeride döndü.  6 Şubat depremleri nedeniyle büyük yıkım yaşayan Malatya'da yeni inşaatlar hızla yükselirken, inşaat çalışmaları nedeniyle birçok ana arterde ulaşım aksamaları yaşanıyor. Uzun süredir Saray Mahallesi'ndeki rezerv alan çalışması nedeniyle tek şeritte trafiğe açık olan Atatürk Caddesi asfaltlama çalışması sonrası yeniden çift şeride açıldı.

TEK ŞERİTÇİLESİ SONA ERDİ

Bölgedeki konutların caddeye bakan kısımlarında kaba inşaatların tamamlanması ile inşaat bariyerleri de geri plana alındı. Bu şekilde caddenin genişliği de eski haline dönünce yol yeniden çift şeride döndürüldü. Kışla Caddesinde yaşanan trafik yoğunluğunun az da olsa bu uygulama ile rahatlaması bekleniliyor.

KAYNAK: MHA

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!