Malatya
20 Eylül, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    41.38
  • EURO
    48.80
  • ALTIN
    4859.1
  • BIST
    11.048
  • BTC
    116966.52$

Kışla Caddesi'nde Elektrik Kesintileri Devam Ediyor: Bölge Esnafı Tepkili


Kışla Caddesi'nde Elektrik Kesintileri Devam Ediyor: Bölge Esnafı Tepkili
Malatya'da 6 Şubat depremleri sonrası rezerv alan ilan edilen ve yıkım çalışmaları yapılacak olan Saray Mahallesi'nde esnafa iş yerlerini tahliye etmeleri için tanınan sürenin dolmasının ardından Kışla Caddesi'nde elektrik kesintileri devam ediyor.

Malatya'da deprem sonrası kent merkezinin yeniden inşa süreci devam ederken, rezerv alan ilan edilen Saray Mahallesi Kışla Caddesi'nde esnaf kendilerine verilen tahliye süresinin sonunda iş yerlerini boşaltmayınca iddiaya göre daha önce elektrikleri kesilen bölgede bugün de kesinti yaşandı.

BÖLGE ESNAFI TEPKİLİ 

Duruma tepki gösteren bölge esnafı, rezerv uygulamasının hukuksuz oluğunu belirterek, iş yerlerini boşaltmayacaklarını söyledi. Elektrik kesintilerinin planlı bir şekilde gerçekleştirildiğini kaydeden esnaflar, taşınma için belirtilen alanlarda altyapı çalışmalarının tamamlanmadığını, mağdur edildiklerini ifade etti.

KAYNAK: İHA 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!