Kışla Caddesi'nde Elektrik Kesintileri Devam Ediyor: Bölge Esnafı Tepkili

Malatya'da 6 Şubat depremleri sonrası rezerv alan ilan edilen ve yıkım çalışmaları yapılacak olan Saray Mahallesi'nde esnafa iş yerlerini tahliye etmeleri için tanınan sürenin dolmasının ardından Kışla Caddesi'nde elektrik kesintileri devam ediyor.
Malatya'da deprem sonrası kent merkezinin yeniden inşa süreci devam ederken, rezerv alan ilan edilen Saray Mahallesi Kışla Caddesi'nde esnaf kendilerine verilen tahliye süresinin sonunda iş yerlerini boşaltmayınca iddiaya göre daha önce elektrikleri kesilen bölgede bugün de kesinti yaşandı.

BÖLGE ESNAFI TEPKİLİ
Duruma tepki gösteren bölge esnafı, rezerv uygulamasının hukuksuz oluğunu belirterek, iş yerlerini boşaltmayacaklarını söyledi. Elektrik kesintilerinin planlı bir şekilde gerçekleştirildiğini kaydeden esnaflar, taşınma için belirtilen alanlarda altyapı çalışmalarının tamamlanmadığını, mağdur edildiklerini ifade etti.
KAYNAK: İHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Meralar GES Projesine Mi Kurban Ediliyor? Hekimhan’da İtiraz!
- Malatya'da Kuvvetli Yağış Kapıda! Önleminizi Alın
- Yeşilyurt’ta Vergi Ödemeleri İçin Son Gün 30 Kasım: 4 Taksit Seçeneği de Var!
- Kaçak İçki Üreticilerine Darbe! 9 Yasa Dışı İmalathane Ortaya Çıkarıldı
- Sadıkoğlu’ndan Malatya İçin Önemli Uyarı: Yeniden İnşa Sadece Binalarla Olmaz!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.