Kızılay: İnönü Üniversitesi yedeğe yazılacak bir üniversite değil
İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay 2019-2020 eğitim öğretim yılında tercih yapacak öğrenciler için tavsiyelerde bulundu.
HABER MERKEZİ-MALATYA
İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay 2019-2020 eğitm öğretim yılında tercih yapacak öğrenciler için tavsiyelerde bulundu.
"İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİNİ BİRİNCİ SIRADA TERCİH EDİN"
Kızılay: " Öğrencilerimiz üniversitemizi muhakkak birinci sırada tercih etmelidir. İnönü Üniversitesi aralara veya yedeğe yazılacak bir üniversite değil. Üniversitemiz köklü bir üniversite. 130 bin civarında mezun verdik " dedi.
KIZILAY'DAN ÖĞRENCİLERE ÖNERİLER
Üniversiteye alınan ve alınacak kayıtlarla ilgili bilgi veren Kızılay, tercih yapacak öğrencilere önerilerde de bulundu. İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay'ın konu hakkındaki konuşmalarını aşağıdaki videoya tıklayarak izleyebilir veya dinleyebilirsiniz.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Pütürge’de Korkutan Kaza Kamerada: Hafif Ticari Araç Şarampole Yuvarlandı
- Darende’de Üç Günlük Festival Başlıyor: Kortej, Konser ve Güreş Bir Arada
- Deprem Sonrası İşyeri Mağduriyeti Sürüyor: Esnaf Eski Bölgesine Dönmek İstiyor
- Bölgenin Yeni Yaşam Merkezi 8 Bin Metrekareye Kuruluyor
- Osmanlı Müzelerinden Gelen Paha Biçilmez Eserler Malatya'da Ziyarete Açıldı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.