Kızılay'dan, Malatya'ya, günlük 340 bin kişilik yemek!

Kızılay, yıkıcı depremlerin ardından Malatya'daki çalışmalarına devam ediyor. Kızılay, Malatya'da günlük 340 bin kişilik yemek dağıtımı gerçekleştiriyor.
Malatya’da ikinci deprem anına Eski Belediye Meydanı’nda vatandaşlara çay ikramı, gıda dağıtımı ve battaniye dağıtırken yakalanan Kızılay, şu anda Malatya Büyükşehir Belediyesi Yemek ve Ekmek Fabrikasında, İnönü Üniversitesi Yemekhanesinde ve Malatya Stadında günlük ortalama 340 bin kişilik yemek dağıtımı gerçekleştiriliyor.
Kızılay, üretilen 340 bin yemeği Malatya merkez, Akçadağ ve Doğanşehir ilçeleri olmak üzere toplam 312 noktada depremzede vatandaşlara ulaştırıyor.
.jpg)
DEPREMZEDELER İÇİN GÜNLÜK YEMEK
Kızılay Malatya Şube Başkanı Osman Korkut, Kızılay tarafından depremden sonra Malatya Büyükşehir Belediyesi Yemek ve Ekmek Fabrikası, İnönü Üniversitesi Yemekhanesi ile Malatya Stadyumunda depremzedeler için günlük yemek yapıldığını belirtti.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İYİ Parti Malatya İl Gençlik Kolları AGS Heyecanı Yaşayan Öğretmen Adaylarını Stant Kurarak Yalnız Bırakmadı
- Malatya'da Rezerv Alan Yanındaki İki Katlı Evin Çatısında Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu
- Turgut Özal Tıp Merkezinde Sağlık Çalışanlarının Artan İş Yükü ve Düşük Teşvik Ödemeleri Masaya Yatırıldı
- Malatya'da 19 Yaşındaki Genç Elektrik Voltajı Düşük Olduğu İçin Hayata Jeneratörle Tutunuyor
- Konteyner Koğuşta Dehşet Anları: İntihar Girişiminde Bulunan İşçiyi Arkadaşı Son Anda Kurtardı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.