KKTC Maliye Bakanı Malatya'ya Geliyor

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Maliye Bakanı Ersin Rüstem Tatar'ın 2 günlük ziyaret için Malatya'ya geleceği bildirildi.
Türk-İş İl Temsilcisi ve Demiryol-İş Şube Başkan Nurettin Öndeş, KKTC Maliye Bakanı Ersin Rüstem Tatar'ın Demiryol-İş Sendikası Malatya Şubesi'nin davetlisi olarak Malatya'ya geleceğini aktardı. Bakan Tatar'ın 2 Ekim Salı günü Malatya programına başlayacağı ve sırasıyla Türk-İş İl Temsilciliği ve Demiryol-İş Malatya Şube Başkanlığı'na, Malatya Valiliği'ne, Malatya Belediyesi'ne resmi ziyaretler yaptıktan sonra Battalgazi ilçesine geçerek burada tarihi eserleri gezeceği kaydedildi. Tatar'ın 2. Ordu Komutanlığı'nı da ziyaret ettikten sonra, Ticaret ve Sanayi Odası'na geçeceği belirtildi.
Bakan Tatar'ın 3 Ekim Çarşamba günü ise İnönü Üniversitesi Rektörlüğü'nü ve Yeşilyurt Belediyesi'ni ziyaret edip, aynı gün Malatya'dan ayrılacağı bildirildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'nın Hekimhan İlçesindeki Yama Dağı'na Mevsimin İlk Kar Yağışı Düştü
- Akçadağ'da Eşini Dört Çocuğunun Gözü Önünde Silahla Vuran Şüpheli Tutuklandı
- Bilgin Akbal'ın 2019 Mavi Vatan Yazısı Libya Onayı ve Yeni Yasa Tasarısıyla Yeniden Gündemde
- Malatyalı Depremzede Adliye Personeli Orhan Çelebi Kazada Hayatını Kaybetti
- Malatya'da Mantar Üretim Tesisleri Mercek Altına Alındı: Tesislerde Hastalık Çıktı mı?
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.