dore okulları
Malatya
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.34
  • EURO
    34.87
  • ALTIN
    2393.5
  • BIST
    10276.88
  • BTC
    63676.711$

Koca Yürekli Öğretmenler!


Koca Yürekli Öğretmenler!
Battalgazi İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne bağlı olarak eğitim faaliyetlerini yürüten Akşemseddin İşitme Engelliler Okulu idareci ve öğretmenleri, ülkenin içerisinden geçtiği bu zor zamanlarda öğrencilerin yüreğine dokunuyor. Koca yürekli öğretmenler, kentte yüreğine dokunmadık tek öğrenci bırakmamak adına göz dolduran faaliyetlerine devam ediyor.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

Battalgazi İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne bağlı olarak eğitim faaliyetlerini yürüten Akşemseddin İşitme Engelliler Okulu adından söz ettirmeye devam ediyor. Bünyesinde işitme, zihinsel ve otizm engeli bulunan özel öğrencilerin geleceğe hazırlandığı okulda bir taraftan da sosyal sorumluluk bilinciyle hareket edilerek toplumda birleştirici güç olma yolunda misyon yüklenmiş durumda.

B_404

"OKUL DÖRT DUVARDAN İBARET DEĞİL"

Okulun sadece 4 duvardan oluşan ve eğitim veren bir yapıdan ibaret olmadığını belirten Okul Müdürü Mesut GÖNÇ okulların sosyal sorumluluk noktasında da toplum için çok önemli birer kurum olduklarını ifade etti.

A_662

BAŞARILI KIZ ÇOCUĞUNA ANLAMLI DESTEK...

"Yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi veren Okul Müdürü Mesut Gönç sözlerine şu şekilde devam etti: “Covid-19 salgınından bu yana yaklaşık 2 aylık süreçte öğretmen ve velilerimizle çok farklı çalışmalara imza attık. Başarılı bir kız çocuğumuzun maddi imkansızlıklar yüzünden evinde televizyon olmadığını, Bakanlığımızın hazırladığı uzaktan eğitim platformlarından mahrum olduğunu  ve eğitimden geri kaldığını öğrendiğimizde 24 sat gibi kısa bir sürede öğretmen arkadaşlarımızla organize olarak kızımızın bu ihtiyacını gidererek kendisine güzel bir sürpriz yaptık"

B_403

50 ÖĞRENCİYE KIRTASİYE SETİ VERİLDİ

Okul Müdürü Mesut Gönç yapılan farklı çalışmalardan bahsederek "Öte taraftan 2 hafta önce “Millî Birlik ve Beraberliğimiz” konulu “Evde Resim Yap, Ödülünü Kap” adlı resim yarışmamızla evlerinden çıkamayan çocuklarımız için farklılık olması adına Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerindeki ilk ve ortaokul kademelerinde eğitim gören 50 öğrenciye kırtasiye seti hazırlayarak bu setleri sponsor firmamızın desteğiyle evlerinde kendilerine teslim ettik” sözlerini vurguladı. 

"ÇOCUKLAR OYUNCAKSIZ KALMASIN"

Gönç; “Bu hafta itibariyle “Çocuklar Oyuncaksız Kalmasın” çalışmasını başlattık. Yetim veya öksüz çocuklarımıza oyuncaklar hazırlayıp bayram öncesi tespit edebildiğimiz çocuklarımıza oyuncaklarını teslim edeceğiz inşaallah"

B_405

"DAYANIŞMA DUYGUSUNU ÖN PLANA ÇIKARDIK"

Son olarak uygulanan projelerde emeği geçenlere teşekkür eden Gönç birli ve beraberlik mesajları vererek; "Yapabileceğimiz en akıllıca şey başkalarının başarılı olması için yardım etmektir. İnsanlar birbirlerine destek oldukça işler büyür, daha çok değer yaratılır ve çalıştıkça daha iyi sonuçlara ulaşılır. Biz bu çizgiden şaşmak istemiyoruz. ‘Yaşasın iyilik' diyerek yaptığımız tüm bu çalışmalarla amacımız eğitim kurumlarının neler başarabildiklerini ortaya koyarak toplumda dayanışma duygusunun önemini ön plana çıkarmak. Bu noktada maddi ve manevi desteğini esirgemeyen öğretmen arkadaşlarıma ve velilerimize minnettarım. Bizlere bu yolda her türlü kolaylığı sağlayan İl Millî Eğitim ve İlçe Millî Eğitim Müdürlerimize çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

T_3

S_13

U

V

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!