Komisyon raporları onaylandı

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Temmuz Ayı Olağan Toplantısı 2.Oturumunda gündemdeki maddeler, komisyon raporları ve teklifleri tek tek görüşerek onayladı.
HABER MERKEZİ-YEŞİLYURT
Yeşilyurt Belediye Meclisi, Temmuz Ayı Olağan Toplantısı 2.Oturumunda gündemdeki maddeler, komisyon raporları ve teklifleri tek tek görüşerek onayladı.
İMAR MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ
Yeşilyurt Belediye Hizmet Binası toplantı salonunda Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Başkanlığında gerçekleşen toplantıda gündemdeki maddeler tek tek görüşülüp karar altına alındı. Ağırlıkla imar maddelerinin görüşüldüğü toplantıda, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinin bulunduğu İnönü Mahallesinde park alanı olarak geçen alanın resmi kurum alanı olarak dönüştürülmesine ilişkin İmar Komisyon Raporu görüşülerek onaylandı. Meclis ayrıca Karakavak Mahallesindeki park alanı olarak geçen alanın da bir kısmının cami alanı olarak değiştirilmesi yönündeki raporu da onayladı. Diğer maddelerinde görüşülmesinden sonra söz alan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, alınan tüm kararların Malatya ve Yeşilyurt İlçesine hayırlı olması temennisinde bulundu.
Temmuz Ayı çalışmalarını tamamlayan Yeşilyurt Belediye Meclisinin Ağustos Ayı toplantısının 7 Ağustos 2018 Salı günü saat 14.00'de MAŞTİ karşısındaki Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binası toplantı salonunda gerçekleştirileceği belirtildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'da Kanal Yolu Üzerinde Binlerce Uyuşturucu Hap ve Esrar Ele Geçirildi
- Bakan Göktaş: Kasım Ayı Yaşlı ve Engelli Aylıkları Hesaplara Yatırılmaya Başlandı
- Yeşilyurt ve Battalgazi İlçelerinde Eş Zamanlı Motosiklet Uygulaması Yapıldı
- Begüm Kartal İlkokulu Öğrencileri Ekran Bağımlılığına Karşı Sahaya İndi
- Özel Çocuklar Malatya Turgut Özal Üniversitesinde Atlarla Terapi Görerek Keyifli Bir Gün Geçirdi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.