Malatya
01 Ağustos, 2025, Cuma
  • DOLAR
    40.67
  • EURO
    46.56
  • ALTIN
    4310.4
  • BIST
    10.743
  • BTC
    115595.24$

KONAK ORTAOKULU, BASKETBOLDA İL İKİNCİSİ OLDU


KONAK ORTAOKULU, BASKETBOLDA İL İKİNCİSİ OLDU

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ortaokullar arası basketbol turnuvası düzenledi.
Ortaokullar arası yıldız kızlar basketbol turnuvasına katılan Durucasu Ortaokulu, ilde ikinci oldu. 7 takımın katıldığı turnuvada Konak Ortaokulu birinci olurken, ikinci olan Durucasu Ortaokulu öğrencileri, başarılarını daha yükselteceklerini söyledi. Atatürk Ortaokulu ise turnuva üçüncüsü oldu.
Durucasu Ortaokulu Müdürü Selçuk Kömürkara, gösterdikleri performans ve aldıkları neticeden dolayı öğrenci, öğretmen ve emeği geçen diğer paydaşlara teşekkür etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Fethulla Taylan, Durucasu Ortaokulu kız basketbol takımını, öğretmenlerini, okul yönetimini ve emeği geçen herkesi kutladıklarını, bu tür etkinliklerde okulların, öğretmen ve öğrencilerin arkasında olduklarını, imkanlar ölçüsünde destek olacaklarını söyledi.
Birinci olan Konak Ortaokulu basketbol takımına kupalarını Durucasu Ortaokulu Müdürü Selçuk Kömürkara, ikinci olan Durucasu Ortaokulu basketbol takımına ise kupalarını Konak Ortaokulu Müdürü Sıddık Çelik verdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!