dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.36
  • EURO
    34.98
  • ALTIN
    2324.9
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70501.83$

Konser iptalinin sebebi İmamoğlu mu?


Konser iptalinin sebebi İmamoğlu mu?
Sanatçı Selçuk Balcı'nın Malatya konseri, sponsorun hastanede olması nedeniyle iptal edilmişti. Yaşananlar üzerine açıklama yapan Balcı, sosyal medya üzerinden sitem etti. Konserinin üst perdeden protokolün isteği üzerine iptal edildiğini öne süren Sanatçı, ücretsiz olarak Malatya'da konser vermek istemelerine rağmen bu isteğin bir türlü yerine getirilmediğini vurguladı.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

Malatya konseri iptal edilen Sanatçı Selçuk Balcı, sosyal medyadan açıklama yaptı. Sert sözlerle sitemini dile getiren sanatçı, ücretsiz konser vermek istediği halde bunun bir türlü gerçekleşmediğini ifade etti. Selçuk Balcı, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'na sosyal medyadan destek vermişti.

HİÇBİR ŞEHİRDEN KÜS AYRILMADIK
Konserin iptal edilmesinin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Balcı “Bu zamana kadar konser verdiğimiz hiç bir şehirden küs ayrılmadık insanlar ‘teşekkür dilekleri' ile her yerden bizleri uğurladılar. Malatya konseri için sponsorlardan birinin hastanede yattığını ve maddi kaynaklı sıkıntıdan dolayı konserimizin iptal edileceği bilgisi geldi. Bu durum karşısında ‘sorunun maddiyat olmadığını', ‘önemli olan Malatya halkıyla buluşmak' olduğunu, ‘ben ve ekibimin Malatya'ya ücretsiz gelmek istediğimizi' kendilerine ilettim. Buna rağmen konseri yine de yapamayacakları tarafıma ulaştı” ifadelerini kullandı.

ÇİZGİMİZİ KORUDUK
Balcı sözlerini şöyle sürdürdü: “Üst perdeden protokolün konserimizi iptal etmek istediğinin farkındayız. 25 Ağustos'ta Malatya'da gerçekleşecek olan konserim için bir iki hafta içerisinde yaratılan spekülasyonlar sosyal medyada yayımlanmıştı. Haberleri okuduğumda üzüntümü belirten bir yazı yazma gereği duydum. Sonrasında yaşanılan olaylar ise tam bir facia. Sanatın siyasetin üstünde olduğuna İnanan bizler bu haberler karşısında çizgimizi her zaman korumaya özen gösterdik.Farklı dil, din, ırk , mezhep , siyasi görüş ayırt etmeksizin bütün insanlarla müziğimizi buluşturduk ve farklı kültürlerden ve düşüncelerden bir sürü insanı bir araya getirmeyi başardık" ifadelerini kullandı.

ÜCRETSİZ DEDİK, OLMADI
Malatya konseri için sponsorlardan birinin hastahanede yattığını ve maddi kaynaklı sıkıntıdan dolayı konserimizin iptal edileceği bilgisi geldi. Bu durum karşısında “sorunun maddiyat olmadığını” “ önemli olan Malatya halkıyla buluşmak “ olduğunu “ben ve ekibimin Malatya'ya ücretsiz gelmek istediğimizi” kendilerine ilettim. Buna rağmen konseri yine de yapamayacakları tarafıma ulaştı.

MALATYALILARDAN ÖZÜR DİLERİM
Balcı sözlerini şöyle sürdürdü: "Üst perdeden protokolün konserimizi iptal etmek istediğinin farkındayız. Bu korku neden diye merak etmiyor değilim. Bu tip farklı olaylarla zaman zaman karşılaşmıştım. Ve mütevazi tarzımızı elden bırakmayıp bir çoğunu sineye çektim. Fakat bu durum karşısında sessiz kalmak istemediğim için kamuoyu ile paylaşma gereği duydum. Ülkemizdeki her il her coğrafya benim için çok kıymetli... hemen hemen ülkenin neredeyse her şehrinde, dünyanın bir çok yerinde halkla buluşmaktan son derece keyif aldım ve almaya da devam edicem. Farklı sebepler bunun önüne asla geçemeyecek bundan çok Eminim. Sanatımızla var olmaya devam ettiğimiz sürece insanlarla buluşmaya devam edicez. Sanat halk arasında bir köprüyüz, insanlar arasında bir köprüyüz bu köprü vazifemizi yerine layıkı ile getirdiğimize inanıyorum. Fakat bütün bunlar olurken bizlerinde her şeyden önce insan olduğunu lütfen unutmayın. Bizlerinde düşüncesi, fikri ve özgür bir iradesi var her birinizin olduğu gibi. 21. Yüzyılda düşünde özgürlüğünün, fikir özgürlüğünün, demokrasinin savunulduğu bir ortamda bu tip olaylarla karşılaşmak son derece can sıkıcı. Bunları bir kenara bırakıp bilim, sanat, kültür alanına yoğunlaşmalı ve ülkemizi kendi üzerimize düşen kısımda nasıl daha iyi temsil ederiz beraberce düşünmeliyiz. Yaşanılan bu olaydan ötürü Malatyalı dinleyicilerimizden kendi adıma özür dilerim. Başka bir etkinlikte muhakkak görüşeceğimizden şüpheniz olmasın"

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!