dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.54
  • EURO
    34.97
  • ALTIN
    2426.4
  • BIST
    9672.62
  • BTC
    63700.12$

Korona tedbirleri elden bırakılmadı!


Korona tedbirleri elden bırakılmadı!
Çin'de ortaya çıkan korona virüsü hastalığının Türkiye'de de görüldüğünün açıklanmasının ardından Malatya'da tedbirler elden bırakılmıyor.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA 

Salgın riskinin gündeme geldiği günden bu güne kadar, tüm hizmet birimler korona virüsünün sebep olduğu Covid-19 salgın hastalığı riskine karşı 7/24 mücadele veriliyor.

YEŞİLYURTTA MAHALLELER DEZENFEKTE EDİLİYOR 

Yeşilyurt'ta korona virüs önlemleri kapsamında mahallerde başlatılan dezenfekte çalışmaları sürüyor.
Çin'in Wuhan kentinde başlayan ve hızla neredeyse tüm dünya ülkelerine yayılan korona virüsün Türkiye'de yaygınlaşmasını önlemek için tedbirler en üst seviyeye yükseltildi. Bu kapsamda da belediyeler kendi alanlarına bağlı mahallelerde hijyen ve dezenfekte çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Salgının bulaşmasını önleme çalışmaları kapsamında Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlık ekiplerin mahallerde yürüttüğü dezenfekte çalışmaları sürüyor. Ekipler son olarak ilçedeki Dilek Mahallesinde hijyen ve dezenfekte çalışması yürüttü. Mahalle sakinleri, yapılan temizlik ve hijyen çalışmaları için ekiplere teşekkür etti.

A_264

ÖTE YANDAN ARAPGİR HIFZISIHHA KURULU TOPLANTISI YAPILDI 

Malatya'nın Arapgir ilçesinde Hıfzıssıhha Kurulu Toplantısı yapılarak, korona virüs önlemleri konularına titizlikle uyulması istendi.
Korona virüs (Kovid-19) salgınından vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla İlçe Kaymakamı Mustafa Dilekli başkanlığında, Hıfzıssıhha Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantıda, vatandaşların, Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan korona virüs önlemlerine riayet etmeleri istendi. İlçe Hıfzıssıhha Kurulu Toplantısında, korona virüs (Kovid-19) salgınından vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla, Sağlık Bakanlığı tarafından alınan söz konusu kararlara uyulması konusunda azami çaba gösterilmesi gerektiği vurgulandı.

B_167

KORONA VİRÜS İÇİN SOSYAL MEDYA UYARISI 

Malatya'nın Doğanşehir ilçe Kaymakamlığı, sosyal medyada korona virüs hasatlığı konusunda ilçe hakkında sosyal medyada yanlış bilgiler paylaşıldığını belirterek, itibar edilmemesi istendi. Doğanşehir Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, “Dünyada yaşanan Covid 19 Pandemisi sürecinde gerekli açıklamalar resmi kanallar üzerinden zaman zaman yapılmaktadır. İçinde bulunduğumuz hassas dönemde bazı sosyal medya ve basın organlarında, Yeni Korona virüs (Covid-19) Hastalığı hakkında kamuoyunu yanıltıcı ve asılsız bilgiler yayınlanmaktadır. Virüsün bulaşmaması ve ilçemizde salgın haline gelmemesi için tüm tedbirler titizlikle alınmakta, çalışmalar en yoğun şekilde yürütülmektedir” ifadelerine yer verildi. Yazılı ve görsel medya, basın mensupları ve vatandaşların, T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, resmi makamların yapmış oldukları paylaşımları dikkate almalarının istendiği açıklamada, “ Yetkili makamlar haricinde yapılan halkı yanlış yönlendirici nitelikteki açıklama, iddia ve paylaşımlara itibar etmemeleri hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!