Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, Ziraat Mühendisleri Odası'nı Ziyaret Etti.

Malatya ili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın ve birlik yöneticileri Malatya Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Fevzi Çiçek'e yeni göreve seçilmesinden dolayı hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu.
Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın, “Tarım ve hayvancılık birbirini tamamlayan ortak kurumlar. Bizlerde sivil toplum örgütü olarak bu kurumların temsilcileriyiz. Bu bağlamda birbirimizle istişareli sürekli aylık olarak toplanıp ortak akıl noktasında toplanıyoruz ve Malatya için tarım ve hayvancılık anlamında ne gibi yenilikler yapabiliriz diye her zaman istişare ediyoruz” dedi.
Malatya Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Fevzi Çiçek ise “Tabi bizim hitap ettiğimiz kitle olarak aynı guruba hitap ediyoruz. Gerek hayvansal gerekse bitkisel üretim anlamında bizim faaliyetlerimiz var, çalışmalarımız var. Malatya Ziraat Mühendisleri Odası olarak bu anlamda da hitap ettiğimiz kitle ve faaliyet konularımız aynı noktada kesiştiğinden dolayı bir gurubun uygulaması diğer bir gurubun planlaması çalışmaları programlaması adına sürekli istişare ediyoruz” diye konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'da 49 Yaşındaki Güler Yavuz Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
- TOKİ Tarafından Önerilen Yol Kotu Projesi Malatya’da Tartışmalara Yol Açtı
- Malatya’nın Safkan Arap Tayları Dijital Dünyada Milyonluk Rekora Koşuyor
- Bilal Yıldırım'dan Bülent Tüfenkci'ye: İçi Boş Manşetler Malatya’da Artık Sökmez!
- Hekimhan'daki Feci Kazada Traktör Ters Döndü! Tonlarca Ağırlığın Altındaki Sürücü...
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.