dore okulları
Malatya
16 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.21
  • EURO
    35.18
  • ALTIN
    2465.5
  • BIST
    10319.96
  • BTC
    65221.94$

Kulübümüzün menfaati doğrultusunda hareket edeceğiz

Kulübümüzün menfaati doğrultusunda hareket edeceğiz
Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle geçen sezon ligden çekilen Yeni Malatyaspor’un başkanı Hacı Ahmet Yaman, önümüzdeki sezon için de lige katılmama kararı alarak TFF'ye başvurduklarını açıkladı.
Narin

Spor44.com'a açıklamalarda bulunan Hacı Ahmet Yaman, Yeni Malatyaspor'un lehine olabilecek her türlü çalışmaya, icraata açığız yeter ki, Yeni Malatyaspor'un menfaatleri doğrultusunda hareket edilsin dedi. Yaman, eski başkan Adil Gevrek'in de bir takım kişilerle görüşmeler içerisinde olduğunu biliyoruz. Yeni Malatyaspor kulübünü tekrar almak istediğini de biliyoruz. Bizler, kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz dedi.

ŞEHRİMİZ VE HALKIMIZ BÜYÜK YARA ALDI

Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Hacı Ahmet Yaman, kulübün geleceğiyle ilgili olarak, "Bizler göreve geldiğimizde kulübün geleceği adına çalışmalar yaptık. Tabiki de kolay değildi. Hem borç vardı hemde transfer yasağı.. Bizler yine de en iyi şartlarda takımı sahaya sürdük. Güzel işler olacaktı ki, asrın felakatiyle karşı karşıya kaldık. Şehirimiz ve halkımız büyük yara aldı. Bir futbolcumuzu yitirdik. Hayat zorlaşmışken bu şartlarda lige devam edemezdik. Gerekli müracaatları yaparak, ligden çekildik" ifadelerini kullandı.

BÜYÜKEKŞİ, DESTEK OLACAĞINI SÖYLEDİ

Başkan Hacı Ahmet Yaman, "Şehrin ve halkımızın tekrar ayağa kalkması için elimizden gelen her türlü çabayı vermeye devam ediyoruz. Lakin bu acıların ve şehrin tekrar ayağa kalkması çokta kolay olmayacak. Bu sebepledir ki, önümüzdeki sezon için de TFF'ye lige girmemek için müracaat ettik. Tabiki de kulübümüzün bütün hakları 1.ligde saklı kalmak şartıyla...TFF başkanı seçiminde bizzat futbol federasyonu başkanı Mehmet bey ile görüştüm ve Yeni Malatyaspor'a destek olacaklarını söylediler. Bizler, lige bu sezon da girmez isek, Yeni Malatyaspor kulübü rahat bir nefes alacak. Gerek borçlar gerekse de transfer yasağı ile ilgili geniş zaman ve imkanı olacaktır diye düşündük. Tabi ki kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz " dedi.

KURBAN BAYRAMI SONRASI, GENEL KURUL TOPLANTISI DÜŞÜNÜYORUZ

Eski başkan Adil Gevrek'in de tekrar kulübe başkan olmak için bir takım görüşmeler yaptığını bildiklerini söyleyen Yaman, “Tabii ki bizim için önemli olan Yeni Malatyaspor'un menfaatleri ve sağlıklı bir yapıya tekrar kavuşması. Bunun için kimler kulübe aday olacaklarsa buyursun gelsinler. Bu isim Adil Gevrek de olabilir başka bir isim de olabilir. Bizler mevcut yönetim kurulu olarak, Kurban Bayramı sonrasına mali ve seçimli olağanüstü genel kurul toplantısı yapmayı düşünüyoruz. Yeni Malatyaspor kulübünün içinde bulunduğu sorunları çözebilecek herkese kulübü bırakırız" ifadelerini kullandı.

Hacı Ahmet Yaman, bu düşüncelerini Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Malatya Valisi Hulusi Şahin’le de paylaştıklarını söyledi.
Kaynak: spor44.com

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!