dore okulları
Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.9
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62965.262$

Kuluncak ilçesi İlisuluk Köyü ilgi bekliyor!..


Kuluncak ilçesi İlisuluk Köyü ilgi bekliyor!..
Önceki gün Ak Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın sosyal medya hesabında, Malatya’ya 40 milyar liralık yatırım yapıldığıyla ilgili bir paylaşım vardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya teşekkür edilen paylaşımın yorum kısmındaki başka bir paylaşım daha da dikkat çekiciydi. 
Narin

Merkezi İstanbul Bağcılar’da bulunan Malatya Kuluncak İlisuluk Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Bülent Gürbüz, köyleriyle ilgili acil çözüm bekledikleri bir sorunu arz ediyor. 

"SORUNLAR 3 DÖNEMDİR ÇÖZÜLMEDİ"

Sorunlarının çözülmesi için yakın zamanda çeşitli yetkililere bilgi verdiklerini belirten Bülent Gürbüz, paylaşımında, kendilerini ziyaret eden Kuluncak belediye başkanı Erhan Cengiz, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Boyraz ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Kılıç’a sorunlarını ilettiklerini söylüyor. Saydığı 3 ismin de sorunlar için gerekli mercilere başvurdukları ifade ettiklerini anlatıyor. Bahsedilen sorunların da 3 dönemdir gelen başkanlar tarafından çözülemediğini ifade ediyor.  

GÜRBÜZ'ÜN ÇALIK'A HİTABEN YORUMUNDA... 

Bülent Gürbüz’ün Öznur Çalık’a hitaben yazdığı yorumun devamında “İlisuluk mahallemizde yaşayan 7 yüz civarı, gurbet ise 9 bin civarı insanımız var. 7 bine yakın seçmeni bulunan mahallemizin sorunlarının çözümü için siz değerli vekilimizden yardım beklemekteyiz. Mahallemiz insanının çoğunluğunun Cumhur İttifakı’nı da desteklediğini belirtirim. Kaldı ki bu sorunlar insani açıdan parti ve şahıs ayırt edilmemesi gereken konulardır.

1.sulamada kullanıla bilmesi için gölet problemi yağan yağmur ve kar sularının toplanması ve bununla sulama yapılabilmesi için bir gölet ihtiyacı vardır 

2.mahalle yolumuzda bulunan belli kısımlar yüksek uçurumlar dır ve ölümlü kazalara yol açmıştır ve bir türlü bu kısımlara bariyer yapılamamıştır.

3. İçme suyu problemi kısmen suyumuz olsa da içilebilir durumda değildir mahalleli içme suyunu damacana veya lt olarak marketlerden almaktadır.” ifadelerini kullandı.

Öznur Çalık’a arzuhal niteliğindeki yorumun son kısmında ise Bülent Gürbüz, “Saygıdeğer vekilim, acizane sorunlarımızın çözümü için sizlerden ilgi ve alaka beklemekteyiz. Artık insanımız her seferinde olduğu gibi ileri bir tarih verilmesinden bıkmış ve usanmıştır. Mahalle insanımız bu konular hakkında sizlerden bilgilendirme beklemektedir.” ifadeleriyle çözüm beklediklerini belirtti. 

HABER MERKEZİ-MALATYA TİME 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!