Kurallara uymayan yararlanamıyor!

İnönü üniversitesi Kütüphanesi’ne Covid-19 ayarı yapıldı. Yapılan düzenleme ile kurallara uymayanların kütüphaneden yararlanamayacağı duyuruldu.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Malatya İnönü üniversitesi Kütüphanesi'nin kullanımı ile ilgili Covid-19 mücadelesi kapsamında düzenleme yapıldı. Yapılan düzenleme ile kurallara uymayanların kütüphaneden yararlanamayacağı duyuruldu.

HER GÜN TEMİZLENECEK
İnönü Üniversitesi tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, kütüphane binasına girerken maske takılmasının zorunlu olduğu belirtilip, “Kütüphane içerisinde çalışma alanları kullanılmayacaktır. Merkez Kütüphane 7/24 iki salon ve Çardak Kafe üstündeki Okuma Salonu saat 21.00'a kadar kullanıma açık olacaktır.7/24 Okuma Salonları Cumartesi - Pazar açık olacaktır. Okuma salonları her gün temizlenmektedir. Okuyucularımızın kendi güvenlik çemberlerini oluşturmaları önemle rica olunur” denildi.
Kütüphanenin hafta içi 08.00 - 17.00 saatleri arası hizmet verdiği kaydedildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Bilal Yıldırım'dan Bülent Tüfenkci'ye: İçi Boş Manşetler Malatya’da Artık Sökmez!
- Hekimhan'daki Feci Kazada Traktör Ters Döndü! Tonlarca Ağırlığın Altındaki Sürücü...
- Battalgazi'deki İnşaat Sahasını Basan Arı Sürüsü İşçilere Büyük Panik Yaşattı
- Henüz Bir Yıl Önce Hizmete Giren Kuzey Çevre Yolu'ndaki Tamirat İşleri Vatandaşların Tepkisine Yol Açtı
- Yeni Çarşı Projesindeki Fahiş Kira Fiyatları Malatya Esnafını Kara Kara Düşündürüyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.