dore okulları
Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.63
  • EURO
    35.09
  • ALTIN
    2503.4
  • BIST
    9524.59
  • BTC
    62347.89$

Kurbanlar mazlum ve mağdurlara ulaşıyor


Kurbanlar mazlum ve mağdurlara ulaşıyor
Kurban Bayramı’na sayılı günler kala il müftülüğü ve Kızılay’ı ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kurban bağışında bulundu. Başkan Çınar, hayırsever vatandaşlara ‘kurban bağışlayın’ çağrısında bulundu
Narin

 

HABER MERKEZİ - YEŞİLYURT

Kurban Bayramı'na geri sayım sürerken, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmalarıyla dikkat çekiyor. İlk olarak Malatya İl Müftülüğünü ziyaret eden Çınar, ziyaretler kapsamında Kızılay şubesine de gitti. Başkan Çınar, her iki ziyarette de kurban bağışında bulundu. Hayırsever vatandaşların kurban bağışında bulunmasını istedi.

8000_86

GÜZEL HİZMETLER YAPILACAK
Malatya'ya yeni atanan İl Müftüsü Veysel Işıldar'a görevinde başarılar dileyen Başkan Çınar, “Yeşilyurt Belediyesi olarak kamu, kurum ve sivil toplum kuruluşlarıyla çok güzel bir diyaloga sahibiz. İl Müftülüğümüzle de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da işbirliğimizi ve ortak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İl Müftümüz Sayın Veysel Işıldar'ın güzel hizmetlerde bulunacağına inanıyorum. Hayırlı olsun ziyaretimizi yaparken kurban bağışımızı yapmayı da ihmal etmedik. Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı İşbirliği ile organize edilen kurban bağış organizasyonuna destek vererek güzel ve anlamlı bir projeye dâhil olmanın sevincini yaşadık. Rabbim yaptığımız ve yapacağımız yardımları dergâhı izzetinde kabul buyurmasını bizlere nasip etsin inşallah. Şimdiden tüm hemşerilerimizin mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyorum” diye konuştu. Işıldar da Başkan Çınar'a teşekkür etti.

8001_56

YARDIMLAŞMA, PAYLAŞMA, TESLİMİYET
İl Müftülüğünden sonra Malatya Kızılay Şubesi Müdürlüğü'ne giden Başkan Mehmet Çınar, burada da kurban bağışında bulundu. Kurban'ın paylaşmak ve hatırlamak manasına geldiğini aktaran Çınar, “Allah yolunda vermiş olduğumuz mücadele ve teslimiyetin en güzel örneğidir. Yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma dinimizin temel esasları arasında yer almaktadır. Yurt içi ve yurt dışındaki hizmetlerini her zaman takdirle karşıladığımız Türk Kızılay'ı tarafından başlatılan kurban bağış kampanyasına bizlerde bağışta bulunduk. Türkiye'nin merhamet eli olan Kızılay, hayırseverlerin yaptığı bağışlarla kesilen kurban etlerini yıl boyunca yardım bekleyen mazlum ve mağdurlara ulaştırarak ulvi bir görevi yerine getirip, özverili ve güzel hizmetlerde bulunmaktadır. Türk Kızılay'ın bütün çalışmalarını destekliyor ve bu tür etkinliklerine katkı vermeye özen gösteriyoruz” diye konuştu.

“KIZILAY'IN ÇALIŞMALARINA KATKI SUNDUK”
Başkan Çınar, “Kızılay'ın uhdesine gerçekleşen Kurban Bağışı Kampanyası'na hemşerilerimizin de destek olmasını diliyorum. Yeşilyurt Belediyesi olarak her türlü hâyırlı ve güzel çalışmanın destekçisi olmaya devam edeceğiz. Buradaki temel amaç; evine et giremeyen ihtiyaç sahibi hemşerilerimizle birlikte Kurban Bayramının fazileti ve güzelliğini hep birlikte yaşamaktır. Bizlerde kurban bağışımızı yaparak Kızılay'ımızın dünya çapında başlatmış olduğu yardım organizasyonuna destek ve katkı sağlamış olacağız. Yapılacak bu tür bağış ve yardımların sıkıntıda olan yurt içi ve yurt dışındaki insanlarımızın dertlerine derman olacağı kanaatindeyim” ifadelerini kullandı. Başkan Çınar konuşmasından sonra kurban bağış makbuzunu Kızılay Malatya Şubesi Yetkililerine teslim etti.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!