Kurbanlık pazarındaki telaş ilk gün de devam etti

Kurban BayramıÂ'nın ilk gününde üreticiler hayvanlarını satmak, vatandaşlar ise kurbanlıklarını kesmek amacıyla canlı hayvan pazarına akın etti.
Malatya Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yoğun önlemleri altında Malatya Canlı Hayvan Pazarı'nda hayvan üreticileri hayvanlarını satmak için, kurbanlık almak isteyen vatandaşlar ise kurbanlık fiyatlarını aşağıya çekmek için uzun süre pazarlık yaptı. Vatandaşlar, üreticilerle kurbanlık alımı konusunda hummalı bir pazarlığa tutuştu. Bazı üreticiler hayvanlarını satmanın mutluluğunu yaşarken, bazı üreticilerde kurbanlıkların ellerinde kaldığını söyleyerek dert yandı.
Bazı vatandaşlar kurbanlık fiyatlarının yüksek olduğunu kaydederken, pazar içerisinde zaman zaman tartışmalar da yaşandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İkizce’de Sorunlara Çözüm İçin Yeni Bir Yapı Kuruldu
- Malatya’da Gıda Denetimleri Sıkılaştırıldı: 123 İşletmeye Yaptırım!
- Ara Sokak Çıkışında Dehşet Anları: Motosiklet Sürücüsü Ve 11 Yaşındaki Çocuk Yaralandı
- CHP Malatya’da Örgüt Mesajı: Siyasetin Merkezinde Artık Örgüt Olacak
- 15 Dönümlük Alana Millet Bahçesi ve Nikâh Salonu Geliyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.