Kursiyerler, el emeği göz nuru eserlerini sergiledi

Ayvacık Halk Eğitimi Merkezi'nin yıl boyunca açtığı kurslara katılan kursiyerlerin hazırlamış olduğu karma el sanatları sergisi, Ayvacık Belediyesi Düğün Salonunda kurdele kesimiyle açıldı.

Serginin açılışına Ayvacık Kaymakamı Hakan Hakyemez, Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, Ayvacık Milli Eğitim Müdürü Harun Çetin, Orman İşletme Müdürü Mustafa Merih Aydın, İlçe Nüfus Müdürü Mehmet Hakim Doğan, Ayvacık İlçe Halk Eğitim Müdürü Mahmut Yılmaz, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Cura ve çok sayıda davetliler katıldı.
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mahmut Yılmaz, Halk Eğitim Merkezi'nde açılan kurslarla ilgili bilgiler verdi. Yılmaz, ' Yöre insanına iyiyi, doğruyu, güzeli her zaman, her yerde ve herkese sunan eğitim kurumlarıdır. Bizce kursların en önemli özelliği insanımızın sosyal ve kültürel gelişmesini sağlamak, onlara bilgi ve beceri kazandırmak, eksik kalan eğitimlerine yardımcı olmak, kültürel değerlerimizi yaşatmak ve yaygınlaştırmaktır' dedi.
Sergi, protokol konuşmalarının ardından kursiyerlerin belge dağıtım töreni ile devam etti. Daha sonra serginin açılışı İlçe Kaymakamı Hakan Hakyemez, Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Çetin tarafından yapıldı. Sergi davetlilerin beğenisine sunuldu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Bakan Yumaklı’dan Malatya’ya 2 Milyarlık Su Sözü
- Malatya’da Kitap Seferberliği Başladı: Her İlçeye Bir Kütüphane Sözü Verildi
- Battalgazi’de Musluklar Kapanıyor: 28 Mayıs’ta 10 Saatlik Su Kesintisi!
- MTÜ Ve Valilik Sağlıkta El Ele Verdi
- Malatya’da Vatandaşı Kandıran Yeni Tuzak Ortaya Çıktı! Malatya Valiliği’nden Resmi Uyarı Geldi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.